Alternatif Sporları Tek Adreste Toplayan Girişim: Althernas!

Macera dolu sporlara sanal alemde artık tek adresten ulaşmanız mümkün.'althernas.com' adıyla faaliyete geçirilen bir portal, macera sporlarını tek adres altında topluyor. Detaylar haberimizde..

Türkiye’de alternatif sporlara duyulan ilgi her geçen gün artıyor. Yamaç paraşütünden balon turuna, masmavi denizlere dalmaktan azgın nehirlerde rafting yapmaya kadar içinde adrenalin ve macera barındıran alternatif sporlar, özellikle gençlerin büyük ilgisini çekiyor. Alternatif sporlara artan bu ilgi, teknoloji alanında yepyeni bir “girişimi” beraberinde getirdi.

Macera dolu sporlara sanal alemde artık tek adresten ulaşmanız mümkün. 'althernas.com' adıyla faaliyete geçirilen bir portal, macera sporlarını tek adres altında topluyor. Macera tutkunları ve alternatif tatil arayanlar, sanal alem de site site gezmeden tek portal üzerinden aradıklarına kolayca ulaşıyor.

Türkiye’nin ilk ve tek alternatif sporlar portalı olma özelliğini taşıyan 'althernas. com' birbirinden heyecanlı aktiviteleri aynı çatı altında toplayarak, macera tutkunlarına büyük kolaylık sağlıyor.

althernas.com portalı üzerinden Türkiye'nin dört bir yanındaki alternatif spor merkezlerine ulaşılıyor ve rezervasyon yaptırılıyor. Portal, macera tutkunlarına ve alternatif tatil arayanlara aktivite merkezleri arasında kıyaslama yapma olanağı da sunuyor.

Girişim Sadece Türkiye İle Sınırlı Değil

Adrenalin tutkunlarına farklı ve zengin kapılar açan portalın faaliyet alanı sadece Türkiye ile sınırlı değil. Portal, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin eşsiz doğasında macera severlere ilginç alternatifler sunuyor. KKTC' de Akdeniz''in mavi sularına dalmak ya da Beşparmak Dağları'nda yamaç paraşütü yapmak bu portal ile artık çok daha kolay hale geliyor..

Yaşar Üniversitesi Minerva Kuluçka Merkezi’nde temelleri atılan althernas.com girişimi, Hayal Mahsulleri Dijital Sanatlar Atölye’sinin genç ve dinamik ekibinin ellerinde her geçen gün biraz daha büyüyor.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor