MÜSİAD, İş Dünyasını New York’ta Buluşturuyor!

MÜSİAD, 72. Birleşmiş Milletler Genel Kurulu Haftasında düzenlediği iş zirvesi ile Amerika'nın önde gelen finans, medya, teknoloji, inşaat temsilcilerini buluşturuyor. Bu zirve ile New York, ilk kez bir Dünya İş Zirvesi'ne (World Business Summit) ev sahipliği yapmış olacak. Detaylar haberimizde..

MÜSİAD, 72. Birleşmiş Milletler Genel Kurulu Haftasında düzenlediği iş zirvesi ile Amerika'nın önde gelen finans, medya, teknoloji, inşaat temsilcilerini buluşturuyor. Bu zirve ile New York, ilk kez bir Dünya İş Zirvesi'ne (World Business Summit) ev sahipliği yapmış olacak.

20 Eylül’de gerçekleşecek zirvede T.C. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, T.C. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, Brooklyn Belediye Başkanı Eric Adams’ın yanı sıra 30’a yakın üst düzey yönetici konuşma yapacak.

20 Eylül’de Marriott Marquis Hotel'de gün boyu düzenlenecek zirvede dört farklı oturumda 30'a yakın üst düzey konuşmacı, MÜSİAD USA’in ev sahipliğinde ve öncülüğünde ağırlanacak. MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan'ın vizyoner çizgisi çerçevesinde MÜSİAD, düzenlediği bu zirveyle birlikte yine bir ilki yapmaya hazırlanıyor. 

New York’ta bir ilk

MÜSİAD USA Başkanı Mustafa Tuncer, girişimleriyle uzun süreli bir çalışmanın sonucunda New York'ta ilk kez yapılacak zirveye destek olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, “Dünyanın finans ve iş dünyasının kalbi olan New York'ta uluslararası kimliği olan bir iş zirvesi özellikle tüm dünya liderlerinin New York'ta olduğu bir dönemde yapılıyor olması büyük önem taşıyor. Zirve MÜSİAD'ın uluslararası vizyonuyla örtüşen bir yapıya sahip" şeklinde konuştu.

Birçok Ülkeden Zirveye Katılım Sağlanacak

Brooklyn Belediye Başkanı Eric Adams, East West Institute COO'su William Parker, Orchard Paltform CEO'su Matt Burton, Westwood Capital'in yönetici ortaklarından Daniel Alpert, ABC Haber sunucusu Kendis Gibson, Beyaz Saray'ın eski CIO'su Carlos Solari, Pepsi Co. Başkan Yardımcılarından Ümran Beba gibi pek çok üst düzey ismin konuşmacı olarak yer alacağı zirvede Manhattan Chamber of Commerce Başkanı Jessica Walker, Forbes'ın en etkin 20 sosyal medya insanından biri olarak tanımladığı Glen Gillmore gibi isimlerin yanı sıra Türkiye ve Amerika dışında Fransa, İtalya, Azerbaycan, Makedonya, Suudi Arabistan gibi farklı ülkelerden konuşmacı ve katılımcılar zirvede yer alacak.

MÜSİAD Dünya İş Zirvesi (World Business Summit) hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.musiad.us web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor