"Bir Konu Bir Konuk" Etkinliklerinin Eylül Konuğu: Mehmet Buldurgan!

"Bir Konu Bir Konuk" düzenli olarak gerçekleştirdiği etkinliklere devam ediyor. "Bir Konu Bir Konuk"un 2017 Eylül ayı konuğu Şirket Ortağım Melek Yatırımcı Ağı Başkanı Mehmet Buldurgan olacak. Detaylar haberimizde..

"Bir Konu Bir Konuk" düzenli olarak gerçekleştirdiği etkinliklere devam ediyor. "Bir Konu Bir Konuk"un 2017 Eylül ayı konuğu Şirket Ortağım Melek Yatırımcı Ağı Başkanı Mehmet Buldurgan  olacak. 

''Bir Konu Bir Konuk'' Eylül ayı ilk etkinliğinde katılımcılarını Şirket Ortağım Melek Yatırımcı Ağı Başkanı Mehmet Buldurgan ile buluşturuyor. 29 Eylül Cuma günü "Girişimcilik ve Melek Yatırımcılığım Geleceği" konusunda yapılacak söyleşide 30 katılımcı seçilerek içlerinden bir kişiye de proje sunumu olanağı verilecek.

Bir Konu Bir Konuk; meraklı öğrencileri, ilgi duydukları konularda, her hafta profesyonellerle bir araya getiren sosyal bir proje niteliği taşıyor. 

Projesi Olan Bir Girişimciye Sunum Yapma Hakkı Verilecek

Katılımcılar arasından girişimci olan ve projesini Şirket Ortağım Melek Yatırımcı Ağı Başkanı Mehmet Buldurgan'na sunmak isteyen kişiler kayıt formunu (Öğrenci Mezun) doldurduktan sonra birkonukonuk@gmail.com adresine kendisini ve projesini anlatan bir mail atması gekiyor. Böylece gelen başvurular arasından eleme yapılacak ve bir kişiye sunum hakkı verilecek.

Mehmet Buldurgan Kimdir?

''Bir Konu Bir Konuk''  konuğu Mehmet Buldurgan orta öğrenimini Tarsus Amerikan Koleji, lise öğrenimini Ankara Fen Lisesi'nde bitirdikten sonra yükseköğrenimini 1977 yılında Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü'nde tamamladı. Muhtelif şirketlerde yöneticilik deneyiminden sonra Ocak 2000 itibari ile Temsa A.Ş'ye, Genel Müdür olarak katıldı ve 10 yılı aşkın bir süre görev yaptıktan sonra Ekim 2010 tarihinde CEO olarak görev yaptığı şirketten ayrıldı. Ardından 2011 yılında yönetim kurulu başkanı olduğu mbco Strateji Danışmanlık Anonim Şirketini kurdu.

2012 yılında şirket birleşmelerinde fark ettiği eksiklikleri doldurabilmek amacıyla Kobilerin-Yatırımcıların ve Danışmanların bir araya geldiği Türkiye’nin ilk online şirket evliliği portali olan kobiortagim.com’u hizmete açmış ve M&A /Şirket Evliliği Danışmanlığına başlamıştır.

2013 yılında yeni mevzuat kapsamında Hazine Müsteşarlığından BKY(Melek Yatırımcı) lisansını alan ilk 8 kişiden birisi olan Mehmet Buldurgan Ag Başkanlığını yaptığı Haziran 2014 tarihinde akredite olan Şirket Ortağım Melek Yatırımcı Ağı ile muhtelif girişimlere yatırımlarını sürdürmektedir. Şirketortağım Melek Yatırımcı Ağı Eylül 2014’te şirketleşerek 5 yeni ortağı ile faaliyetlerine yeni kurumsal yapısı ile devam etmektedir. Su ana kadar 11 yatırım tamamlamıştır.

Mehmet Buldurgan halen ITÜ Çekirdek T.Telekom Pilot ve Tübitak’ ta Mentörlük hizmeti vermektedir. Ayrıca 2013-2015 yılları arasında TEID Etik ve Itibar Derneği Başkanlığı yapan MB halen TKYD Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği Yönetim Kurulu üyesidir. 

Unutmayın, "Bir Konu Bir Konuk" etkinliği 29 Eylül 2017 Cuma günü 19:00-21:00 saatleri arasında GarantiPartners Girişim Üssü'nde gerçekleştirilecek. Etkinliğe kayıt yaptırmayan katılımcılar güvenlik sebebiyle etkinliğe alınamayacak.

"Bir Konu Bir Konuk" etkinliği hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz facebook ve twitter hesaplarından yapılan paylaşımları takip edebir, sorularınız için birkonukonuk@gmail.com'a mail gönderebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor