WBAF Melek Yatırımcılar Dünya Kongresi 2018 Yaklaşıyor!

Melek yatırımcılık konusunda dünyanın en büyük organizasyonu olan Dünya Melek Yatırım Forumu’nun 2018 Yılı Dünya Kongresi (WBAF 2018) Swissotel The Bosphorus İstanbul’da 18 – 20 Şubat 2018 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Detaylar haberimizde..

Melek yatırımcılık konusunda dünyanın en büyük organizasyonu olan Dünya Melek Yatırım Forumu’nun 2018 Yılı Dünya Kongresi (WBAF 2018) Swissotel The Bosphorus İstanbul’da 18 – 20 Şubat 2018 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Söz konusu Forum, 19 Şubat 2018 gecesi yine Swissotel The Bosphorus Istanbul’da World Excellence Awards & VIP Gala Yemeği’ne de ev sahipliği yapacak. Kırmızı Halı yürüyüşünü de içerecek olan gala yemeği için davetiyeler ayrıca ulaştırılacak.

80 ülkeden 1000 üzerinde katılımcının beklendiği WBAF 2018’ de melek yatırım kongresinin yanı sıra

  • WBAF World Congress 2018 ( melek yatırımcılar için)
  • Yatırım Alma Zirvesi 2018 ( start-up ve scale-up’lar için)
  • FinTech Zirvesi 2018 ( Finansal teknoloji sektörü ve bankalar için)
  • Impact Yatırım Zirvesi ( Sosyal değer üreten yatırımcılar için)
  • CEO-Preneurship Zirvesi 2018 ( Cirosu $100M+ olan şirket CEO ve YK  Üyeleri için)

dört ayrı zirve daha aynı anda düzenlenecek.

Yüzlerce uluslararası konuşmacının yer alacağı zirvelerin tamamı yine Swissotel The Bosphorus Istanbul’da gerçekleşecek.

Türk Katılımcılar İçin % 50 İndirim Kodu ve Türkçe Web-Sitesi

WBAF 2018, finansman kaynaklarına girişimcilerin ulaşımını kolaylaştırmayı ve bu konuda tüm global otoriteleri bir masa etrafında toplamayı misyon edinmiş bulunan Dünya Melek Yatırım Forumu’nun çalışmalarına katılarak dünya ekonomisinin gelişimine katkı sağlamaya sizi de davet ediyor.

WBAF 2018’e katılacak olan Türk delegeler, Türkiye’de ikamet ettikleri takdirde % 50 indirim kodu (indirim kodu başvurunuzu internet sitesi üzerinden alabilirsiniz) ile kayıt işlemlerini gerçekleştirebilecekler.

WBAF 2018 konuşmacıları ve full-agenda hakkında geniş bilgiyi www.wbaf2018.istanbul web adresi üzerinden edinebilirsiniz. Çok yakında bu sitenin Türkçe versiyonu da yine aynı adreste yayına girmiş olacak.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor