Türkiye Sermaye Piyasaları Kongresi 14-15 Kasım'da İstanbul'da!

Wall Street Journal Financial News tarafından finans teknolojileri alanında en güçlü kişilerden biri olarak seçilen Chris Skinner, Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği tarafından 14-15 Kasım 2017 tarihlerinde düzenlenecek olan Türkiye Sermaye Piyasaları Kongresi’ne katılacak. Detaylar haberimizde

Wall Street Journal Financial News tarafından finans teknolojileri alanında en güçlü kişilerden biri olarak seçilen Chris Skinner, Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) tarafından 14-15 Kasım 2017 tarihlerinde düzenlenecek olan Türkiye Sermaye Piyasaları Kongresi’ne katılacak.

Türkiye Sermaye Piyasaları Kongresi, 14-15 Kasım’da  ‘Geleceğimiz İçin Büyüme’ temasıyla İstanbul’da gerçekleştirilecek. Üç ana konuşmacının yer alacağı kongrede, 24 panel ve 21 eğitim düzenlenecek.

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği’nin (TSPB) bu sene ikincisini düzenleyeceği Türkiye Sermaye Piyasaları Kongresi, yerli ve yabancı birçok uzmanı ağırlayacak.

Kongre panellerinde büyüme, pay ve borçlanma araçları ihraçları, altyapı yatırımlarının ve girişimciliğin finansmanı, doğrudan yabancı sermaye ve portföy yatırımları, finans merkezi alternatifleri, yatırım stratejileri, Endüstri 4.0 dönüşümü ve finansmanı, bireysel emeklilik sistemi ve otomatik katılım, dijital para ve yeni finansal mimari, blockchain gibi gündemde yer alan birçok konu tartışılacak.

Dijital dönüşüm konusunda dünyadaki öncülerinden olarak bilinen dijital bankacılık gurusu Chris Skinner da kongrenin ana konuşmacıları arasında yer alacak. Skinner, Kongre’de, “Oyun Değişiyor: Fintech, Blockchain ve Değer Takası” başlıklı konuşmasıyla, teknoloji ile birlikte hızla dönüşen finans sektörü dinamiklerini anlatacak. Ayrıca, panel sonrasında Chris Skinner’ın “Value Web” kitabı için imza etkinliği düzenlenecek.

Finansal piyasalar ve Fintech alanında finanser.com sitesinde yazdığı yazılarıyla bilinen Chris Skinner, en çok satan iş kitapları arasında yer alan Digital Bank ve Value Web'in de yazarı. Skinner, Avrupa Finansal Servisler Kulübü ve Nordik Finans İnovasyon'un başkanlığının yanı sıra 11:FS isimli Fintech danışmanlık firmasında Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliği görevini de yürütüyor. Iambank, Innovate Finance, Moven ve Meniga gibi birçok şirketin Danışma Kurulu'nda yer alan Skinner, bunun yanı sıra Wall Street Journal Financial News tarafından finans teknolojileri alanında en güçlü kişilerden biri seçildi.

14-15 Kasım tarihlerinde Wyndham Grand İstanbul Levent Oteli’nde düzenlenecek Türkiye Sermaye Piyasaları Kongresi’nde tüm panel ve eğitimler katılımcılara açık olup, kayıtlar ücretsiz olacak.

Türkiye Sermaye Piyasaları Kongresi ve konuşmacıları hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.sermayepiyasalarikongresi.org.tr web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor