Kadınlar Ne Kadar Dijital? Cevabı Dijital Pazarlama Sohbetlerinde!

Diverseffect Dijital Ajans Başkanı Coşkun Yeşilbaş ile Dijital Dönüşüm Danışmanı ve ME Consultancy Kurucusu Murat Erdör’ün moderatörlüğünde ikinci kez gerçekleşecek Dijital Pazarlama Sohbetleri, “Dijitalleşme Çağında Kadın Olmak” temasıyla katılımcılarla buluşacak. Detaylar haberimizde..

Diverseffect Dijital Ajans Başkanı Coşkun Yeşilbaş ile Dijital Dönüşüm Danışmanı ve ME Consultancy Kurucusu Murat Erdör’ün moderatörlüğünde ikinci kez gerçekleşecek Dijital Pazarlama Sohbetleri“Dijitalleşme Çağında Kadın Olmak” temasıyla katılımcılarla buluşacak.

8 Kasım 2017 Çarşamba günü saat 19:00’da düzenlenecek sohbet buluşmasında; kadınlar ne kadar dijital, iş hayatında kadın olmanın avantajları ve dezavantajları, dijitalleşme sonrası ev-iş dengesi, kadınlar internetten alışverişi nasıl şekillendiriyor ve dijitalde kadınların daha başarılı olması için yapmaları gerekenler konuşulacak.

Dijital pazarlama profesyonellerini, şirketlerin iletişim ve pazarlama yöneticilerini, pazarlama uzmanlarını, danışmanları, sosyal medya uzmanlarını, marka yöneticilerini, pazarlama ve satış ile insan kaynakları yöneticilerini buluşturacak etkinlik kapsamında Zade Vital Genel Müdürü Beril Koparal, Mynet Genel Müdürü Bilgen Aldan ve TurkishWin & BinYaprak Kurucusu Melek Pulatkonak katılımcıların sorularını yanıtlayacak.

Unutmayın, Katılımın ücretsiz olduğu Dijital Pazarlama Sohbetleri’nin “Dijitalleşme Çağında Kadın Olmak” temalı buluşması 8 Kasım 2017 Çarşamba günü saat 19:00’da Workington Levent’in ev sahipliğinde gerçekleşecek.

Dijital Pazarlama Sohbetleri’nin “Dijitalleşme Çağında Kadın Olmak” temalı buluşması hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.dijitalpazarlamasohbetleri.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor