2017 Yılının "Fark Yaratan Kadınları" Açıklandı

Türkiye'de 2013 yılından bu yana MediaCat liderliğinde düzenlenen "Women to Watch 2017: Fark Yaratan Kadınlar" seremonisi ile bu yıl beşinci kez iş dünyasının başarılı kadınları ödüllendirildi. Detaylar haberimizde..

Dünyanın en büyük pazarlama iletişimi yayını Advertising Age tarafından iş dünyasındaki en başarılı kadınları onurlandırmak üzere düzenlenen, Türkiye'de ise MediaCat Dergisi himayesinde Brand Week Istanbul kapsamında bu yıl beşinci kez gerçekleştirilen "Women to Watch 2017"nin fark yaratan kadınları belirlendi.

Women to Watch en büyük marka ve pazarlama yayını olan Advertising Age’ın, 1997 yılından bu yana gerçekleştirdiği; marka, pazarlama, reklam ve medya dünyası başta olmak üzere iş dünyasındaki fark yaratan kadınların başarılarını gözler önüne sermek için yapılan bir seremoni. ABD ve Türkiye’nin yanı sıra Çin, Brezilya, İngiltere, Kolombiya ve Arjantin’de de düzenlenen seremoninin amacı, iş dünyasında fark yaratarak öne çıkan kadınlardan meydana gelen global bir network oluşturmak. Türkiye'de 2013 yılından bu yana MediaCat liderliğinde düzenlenen "Women to Watch 2017: Fark Yaratan Kadınlar" seremonisi ile bu yıl beşinci kez iş dünyasının başarılı kadınları ödüllendirildi.

Brand Week Istanbul kapsamında 7 Kasım Salı günü Zorlu PSM'de gerçekleşecek Women to Watch Paneli'nde bir araya gelecek olan 2017'nin Fark Yaratan Kadınları, iş dünyasında yaşadıkları zorlukları, kendi çözüm yollarını ve başarı hikayelerini paylaşacaklar. Panel sonrasında düzenlenecek törende ödüller sahipleriyle buluşacak. 

İşte Türkiye’nin Fark Yaratan 8 Kadını

Bu yılın fark yaratan 8 kadını da mesleki başarılarının ötesinde kendi endüstrileri için birer rol model olarak, kadınların iş dünyasındaki önemini ortaya koyuyor. Topluma örnek işlerinin yanı sıra sektörlerinde iz bırakan, geleceği şekillendiren gelişmelere liderlik eden bu 8 kadının her birinin başarı hikâyesinde biraz yenilikçilik, biraz girişimcilik, biraz da yaratıcılık saklı.

İşte "Türkiye'nin Fark Yaratan 8 Kadını"nın isimleri şöyle:

2017'nin Fark Yaratan Kadınları
Teknoloji Lideri: Magdalena Yeşil - Salesforce Yönetim Kurulu Üyesi
Tasarım Lideri:  Defne Koz - Koz Susani Design, Tasarımcı
Marka  Lideri: Ebru Özdemir - Limak Yatırım Holding, Yönetim Kurulu Başkanı
Pazarlama Lideri:  Ebru Özgüç - Vodafone Türkiye, Marka ve Pazarlama Stratejisi Direktörü
Marka Yönetimi Lideri: Nazan Somer - Yapı Kredi Perakende Bankacılık Genel Müdür Yard.
Global Lider: Oya Canbaş - Bayer Tüketici Sağlığı İngiltere ve İrlanda Ülke Müdürü 
Dijital Lider: Didem Dinçer Başer - Garanti Bankası Dijital Bankacılık Genel Müdür Yard.
Medya Lideri: Aslı Şafak - Bloomberg HT Programcısı, Gazeteci, Yazar

"Women to Watch 2017: Fark Yaratan Kadınlar" hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.womentowatch.com.tr web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor