iyzico'dan Her Yerden Ödeme Almanızı Sağlayan Girişim: iyziLink

Alışveriş deneyimi de gün geçtikçe online platformlara doğru kayıyor. Kolay ve güvenli ödeme hizmetleri şirketi iyzico, dileyen herkesin ticaret yapabilmesi için yeni ürünü iyziLink’i sunuyor. Detaylar haberimizde..

Online alışveriş deneyimi değişiyor. Artık herkes kolayca dijital ticaret yaparak online ödeme alabilecek. Kolay ve güvenli ödeme hizmetleri şirketi iyzico, ödeme sistemleri alanındaki yenilikçi çalışmalarını sürdürüyor.

Her yerden kolayca online ödeme alma imkânı tanıyan iyziLink sayesinde kolayca oluşturulan ürün linkleri sosyal medya, pazar yerleri veya kısa mesajlar ile paylaşılabiliyor. “Türk KOBİ’si dijitalleşmezse Türkiye ticareti de dijitalleşemeyecek” diyen iyzico CEO’su Barbaros Özbugutu, iyziLink ürünü ile Türkiye’ye 500 bin yeni dijital satıcı kazandırmayı hedeflediklerini söylüyor.

Türkiye’de her gün daha fazla kişi internete bağlanıyor. Her 2 kişiden 1’i akıllı telefon kullanıyor. Alışveriş deneyimi de gün geçtikçe online platformlara doğru kayıyor. Kolay ve güvenli ödeme hizmetleri şirketi iyzico, dileyen herkesin ticaret yapabilmesi için yeni ürünü iyziLink’i sunuyor.

Kart Kullanımında Avrupa’da Birinciyiz

Türkiye, kredi kartı kullanımı konusunda dünyadaki ilk 5 ülkeden biri, Avrupa’da ise birinci sırada. Bu bakımdan dijital ticaret için en büyük potansiyele sahip ülkelerden biri olarak görülüyor. Ancak KOBİ’lerin sadece yüzde 1,7’si dijitalleşmiş ticaret yapıyor. iyzico, iyziLink ürünü ile dijital ticaretin önündeki engelleri kaldırmayı hedefliyor.

E-ticaret sektöründe önemli bir boşluğu dolduran Türkiye’nin öncü ödeme hizmetleri şirketi iyzico, ilk 4 senesinde tam 13 bin KOBİ’nin e-ticarete başlamasını mümkün kılarak büyük bir başarıya imza atmıştı. iyzico, bugün 13 binin üzerinde aktif üye işyeri ve pazaryeri modeli altında 250 binden fazla satıcı hesabına ulaştı.

Her Yerden Ödeme Almak Mümkün

iyzico’nun yeni ürünü iyziLink, her yerden kolayca online ödeme alma imkânı tanıyor. Özellikle sosyal medya üzerinden satış yapanlar, iyziLink sayesinde bir web sitesi veya teknik geliştirmeye ihtiyaç duymaksızın kısa linkler üzerinden ödeme alabiliyorlar. iyziLink, e-ticaret sitesine sahip olan şirketlere daha hızlı ve kolay bir satış imkânı sunarak, şirketlerin satışlarını artırmalarına yardımcı oluyor.

iyziLink sayesinde, sosyal medya platformları ve mesajlaşma servisleri üzerinden dileyen herkes ticaret yapabilecek. iyziLink’in Türkiye’nin en yetenekli yapay zekâ mühendisleri tarafından geliştirilen güvenlik algoritmaları sayesinde, alıcıların online alışverişe karşı duyduğu güvenlik endişeleri ortadan kalkıyor.

iyziLink ile kolayca oluşturulan ürün linkleri sosyal medyada paylaşılabildiği gibi, pazar yerleri ve kısa mesajlar ile de paylaşılabiliyor. iyzico'nun BDDK lisansı ve PCI-DSS sertifikası sayesinde iyziLink ile güvenli bir ödeme sistemi sunuluyor. Euro, Dolar, Sterlin ve Riyal başta olmak üzere 15 farklı para birimi ile dünyanın her yerinden farklı ödeme kabul edilebiliyor. Tüm bankaların kredi kartlarıyla çalışılabildiği gibi, müşteriler taksit imkânına da sahip olabiliyor. İptal, iade, harcama itirazları gibi konularda iyzico’nun profesyonel ekibinden destek alınabiliyor.

E-ihracat Herkese Açılacak

iyzico, e-ihracata yönelik büyük adımlar da attı. El yapımı ürünlerin ve bunları üretebilmek için gerekli olan malzemelerin satılabildiği en büyük global pazaryerinden biri olan Etsy entegrasyonu ile birlikte, artık Etsy.com üzerinden satışa sunulan ürünler için iyziLink ile ödeme alınabiliyor. iyziLink, sınırları ortadan kaldıran bir ürün olarak her yerden kolay ödeme alabilmenin önünü açıyor. Barbaros Özbugutu, Etsy ile entegrasyonun sadece bir başlangıç olduğunu, global pazaryerlerinde satışa başlayabilmenin önünü açacaklarını belirtti.

iyzico, şeffaf fiyat politikası ile iyziLink’i kullanmak isteyenlerden kurulum ücreti ve sabit ücret almıyor. iyziLink ile satış yapmak isteyenler, iyzico üzerinden üyeliklerini oluşturup ürün detaylarını girdikten sonra paylaşılabilir linklere sahip olabiliyorlar. iyziLink, sosyal medya pazarlamasındaki güvenlik ve kolaylık açığını kapatarak dileyen herkesin oturduğu yerden kazanç elde etmesini sağlıyor.

iyziLink hakkında detaylı bilgi edinmek için www.iyzico.com/iyzilink web sayfasını inceleyebilirsiniz. Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor