Perakende Güneşi 2017 Ödülleri Sahiplerini Buldu!

Perakende sektörünün en prestijli ödülü olarak kabul edilen “Perakende Güneşi Ödülleri” sahiplerini buldu. Perakende Güneşi Ödülleri’nde ‘Yaşam Boyu Başarı Ödülü’nün sahibi Cem Hakko oldu. Detaylar haberimizde..

Perakende sektörünün en prestijli ödülü olarak kabul edilen “Perakende Güneşi Ödülleri” sahiplerini buldu. Her yıl başarılı ve özgün çalışmalarıyla sektörün gelişimine katkıda bulunan kişi ve kurumların ödüllendirildiği sektörün en prestijli ödülleri olan “Perakende Güneşi Ödülleri” bu sene kategoriler halinde iki gün süren etkinlik boyunca sahiplerine takdim edildi.

Perakende Güneşi Ödülleri’nin en önemli ödüllerinden biri olarak kabul edilen ve sektöre yıllarca hizmet eden başarılı isimlere verilen Yaşam Boyu Başarı Ödülü’nün sahibi bu yıl Cem Hakko oldu.

İşte 2017 Yılının Perakende Güneşi Ödülleri ve Sahipleri
Yaşam Boyu Başarı Ödülü Cem Hakko
ATÜ Özel Ödülü Hopi
Genç Liderler Ödülü Fatih Karaca (Karaca Grup CEO'su)
En Başarılı Profesyonel Yönetici Ödülü Nevzat Yıldız (Yataş Genel Müdürü)
En Başarılı Sosyal Medya Kullanımı Ödülü eBebek
En Başarılı İnsan Kaynakları Uygulaması Ödülü McDonald’s

Perakende Günleri hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.perakendegunleri.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi perakende sektöründe faaliyet gösteren okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor