Invest İstanbul, Girişimcilik Ekosistemini Buluşturacak!

Tüm İstanbul girişimcilik ekosistemini İngilizce olarak tek adreste tanıtmayı amaçlayan Invest İstanbul portalı açılıyor. Detaylar haberimizde..

İstanbul Kalkınma Ajansı 2016 yılı Girişimcilik Mali Destek Programı kapsamında desteklenen Invest Istanbul tüm İstanbul girişimcilik ekosistem paydaşlarını tek adreste listeleyen ilk portala üyelerini almaya başladı.

İstanbul Şehir Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi’nin İstanbul Kalkınma Ajansı ve Kalkınma Bakanlığı'nın mali desteğiyle yürüttüğü Invest Istanbul projesi kapsamında, İstanbul girişimcilik ekosisteminin tüm paydaşlarını tek bir adreste endeksleyen ilk portal açıldı.

İngilizce dilinde geliştirilen Invest İstanbul portalı tüm İstanbul girişimcilik ekosistemini yurt dışı online ziyaretçilerine ve yerel oyunculara tek adreste tanıtıyor. Portal, İstanbul ekosistemini yurtdışı yatırımcılarla buluştururken, İstanbul haritası üzerinde kendini listeleyen üye girişimcilerine de kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

İstanbul girişimcilik ekosistemindeki kurumların www.investistanbul.com.tr adresi üzerinden kolaylıkla oluşturabilecekleri bir üyelik sistemi ile çalışan portal, üyelerine kurumlarını ve kendilerini detaylı bir biçimde tanıtma, çeşitli fotoğraflar ve hatta videolarla sunumlarını zenginleştirme imkanı sunuyor. Böylelikle hem İstanbul girişimcilik ekosistem paydaşlarını yabancı oyunculara tanıtıyor; hem de üyelerinin kendi aralarında geliştirebilecekleri iş birliğine katkı sağlıyor.

7 Farklı Ana Kategori, 25 Alt Kategori!

Tüm İstanbul girişimcilik ekosisteminin kendini tanıtabilmesi amacıyla faaliyete geçen portalda 7 farklı ana kategori içinde 25 alt kategori bulunuyor.

Portal’da kendinizi/kurumunuzu tanıtarak, yurt dışından ve yurt içinden girişimcilik ekosisteminin potansiyel oyuncularının size ulaşmasını kolaylaştırabilir, ileride yapacağınız işlerde yurt dışından ortaklar bulabilirsiniz. 

Ayrıca çokça ziyaret edilecek bu portal sayesinde kendi web sitenizin trafiğini artırabilir, hatta Google vb. arama motorlarında daha üst sıralarda görünmesini sağlayabilirsiniz.

Peki Üyelik İşlemleri Nasıl Yapılıyor

  • www.investistanbul.com.tr adresine girip, kurumunuzun size sağladığı email adresini kullanarak kayıt olun.
  • Hesaba giriş yaptığınızda üstteki menüden “Institution” (kurum) sekmesini tıklayın ve kurumunuzun bilgilerini doldurun. 
  • Sağ üstteki “submit” butonuna tıklayarak hesabınızı onaya gönderin, bu sırada nasıl göründüğünü incelemek isterseniz “preview“ butonuna tıklayabilirsiniz. 
  • İstediğiniz her an bilgilerinizi güncelleyebilirsiniz.

Ayrıca detaylı üyelik anlatımı için aşağıdaki videoyu da izleyebilirsiniz.

 

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor