Geleceğin Teknolojileri ve İnsan Etkileşimi Atölye'de!

tüketiciye dönük temel teknolojiler, teknolojinin nereye evrildiği ve insan etkileşimi 27 Aralık 2017 tarihinde Atölye'de gerçekleştirilecek "Geleceğin Teknolojileri ve İnsan Etkileşimi" etkinliğinde ele alınacak. Detaylar haberimizde..

Silikon Vadisi’nde yatırımcılık ve girişimcilik deneyimleri sonrası Google’da stratejik işbirlikleri ve yatırımlar gerçekleştiren Barış Aksoy, tüketiciye dönük temel teknolojiler, teknolojinin nereye evrildiği ve insan etkileşimini konusunu 27 Aralık 2017 tarihinde Atölye'de gerçekleştirilecek etkinlikte ele alacak

Teknoloji ve insan arasında geleceğe yolculuk etmek isteyen herkesin ücretsiz olarak katılım gösterebileceği "Geleceğin Teknolojileri ve İnsan Etkileşimi" etkinliğinin konusunu tüketiciye dönük temel teknolojiler, gelecek teknolojiler ve insan ile teknoloji arasındaki ilişki gibi konular oluşturacak.

ATÖLYE Hakkında

Etkinliğin gerçekleştirileceği ATÖLYE, disiplinlerötesi bir inovasyon platformu olma özelliği taşıyor. ATÖLYE, Stanford d.school ve NYU Tisch ITP ile bağları bulunan akademik bir proje olarak ortaya çıkmış. Çalışmaların merkezinde yer alan stratejik tasarım stüdyosu, inovasyonu farklı ölçeklerde sağlamayı hedefleyen 30 stratejist ve tasarımcıdan oluşuyor. Tasarım stüdyosu, yaratıcı platformlara özgü unsurlarla çevrili: komünite, etkinlik alanı ve Makerlab. Birey ve kurumlardan oluşan 150 kişilik komünitesi, çeşitlilik ve etkileşim düzeylerine dair kriterlere göre özenle bir araya gelerek aynı çatı altında bulunuyor. Bu komünite, projeleri yürütmek, geri bildirim oturumları yoluyla birlikte öğrenmeyi sağlamak ve yeni işbirliklerini sağlamak için bir omurga görevi görüyor. Makerlab; küresel MIT Fab Lab ağının bir parçası olarak, çeşitli ekipmanlar ve workshop çalışmaları ile bir prototip oluşturma kültürünü temsil ediyor.

ATÖLYE ekibi ve komünitesi, ATÖLYE’nin yaratıcılığa ve etkileşime ilham veren zemininde uzun vadeli değer yaratacak yeni işbirlikleri ve projeler geliştiriyor. Bu enerji ve ilhamdan yola çıkarak hayata geçen projeler ise dünyanın her yerine yayılarak farklı disiplinlere, kimliklere ve fikirlere alan açıyor. 

Barış Aksoy Hakkında 

İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği Fakültesi’nden mezun olan Barış Aksoy, Wharton School of the University of Pennsylvania’da işletme yüksek lisansı yaptı. Aksoy Intel Capital’den önce, University Venture Fund’da ve Calix’te görev yaptı. Aksoy, 2008 yılından itibaren ABD’de hızla büyüyen internet ve medya sektörlerinde global yatırımlara yön vermeye ve bu yatırımları yönetmeye odaklandı. Türk yatırımları Nokta ve Grupanya’nın yanı sıra Aksoy’un, Intel Capital’in eğitim şirketi merkezli yenilikçi tablet Kno, Gree tarafından satın alınan büyük mobil oyun ağı OpenFeint, Facebook ve mobil platformlarda sosyal oyun geliştirici Crowdstar ve online video reklam platformu yönetimi Yume gibi başarılı yatırımlarında imzası bulunuyor.

Unutmayın, Geleceğin Teknolojileri ve İnsan Etkileşimi adlı etkinlik  27 Aralık 2017 Çarşamba günü 19:00 - 21:00 saatleri arasında ATÖLYE'de gerçekleştirilecek.

ATÖLYE hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.atolye.io web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Bu içeriği 2.040 kişi okudu.
Kategori: Eğitim / Üniversite, Ulusal
Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor