Ses Getiren Fikirler, 9. Betonik Fikirler Proje Yarışması’nda Yarışıyor!

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa’nın, çimento ve betonun önemine vurgu yapmak ve hazır betondaki farkındalığı artırmak amacıyla düzenlediği “Betonik Fikirler Proje Yarışması” bu yıl dokuzuncu kez gerçekleşiyor. Detaylar haberimizde..

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa’nın, çimento ve betonun önemine vurgu yapmak ve hazır betondaki farkındalığı artırmak amacıyla düzenlediği “Betonik Fikirler Proje Yarışması” bu yıl dokuzuncu kez gerçekleşiyor.

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri üreticisi Akçansa’nın bu yıl 9. kez düzenlediği ‘Betonik Fikirler Proje Yarışması’nın başvuruları başladı. Türkiye’deki üniversitelerin tüm fakültelerinden lisans ve yüksek lisans öğrencilerine açık olan yarışmanın son başvuru tarihi 15 Şubat 2018.

Üniversitelerin tüm fakültelerinden lisans ve yüksek lisans öğrencilerine açık olan yarışmanın bu yılki teması, ‘Ses Getiren Bir Fikir Ver”. Öğrenciler, sektörde fark yaratacak sosyal sorumluluk, pazarlama, dijitalleşme, mimari, ürün geliştirme ve verimlilik alanlarında yenilikçi ve uygulanabilir fikirlerini yarıştıracak.

Son proje teslim tarihinin 31 Mart 2018 olarak belirlendiği yarışmaya öğrenciler farklı fakülte ve bölümlerden en az 2, en çok ise 4 kişilik gruplar halinde katılabiliyor. Yarışma sonucunda birinci olan grubun üyelerine MacBook, ikinci grup üyelerine iPad Pro, üçüncü grup üyelerine ise Apple Watch hediye edilecek.

Akçansa, Betonik Fikirler Proje Yarışması’na geçtiğimiz yıl 117 üniversiteden yaklaşık 1.500 kişi başvurdu.

Yarışma Takvimi
Başvurular  15 Ocak – 15 Şubat 2018
Proje Teslim Tarihleri:   15 Şubat – 31 Mart 2018
Ödül Töreni:   Mayıs 2018

Betonik Fikirler Proje Yarışması hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.betonikfikirler.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Bu içeriği 3.224 kişi okudu.
Kategori: Ulusal, Yarışma
Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor