13 Mart'ta Rising Women ile Kadın Girişimciliği Konuşulacak!

Bu yıl 13 Mart 2018 tarihinde düzenlenecek olan Rising Women etkinliği, ülkemizde kadınların sosyal hayatta , iş dünyasında ve girişimcilik dünyasındaki önemine vurgu yapacak. Detaylar haberimizde..

Türkiye'deki girişimcilik ekosistemini güçlendirmeyi hedefleyen ODTÜ Genç Girişimciler Topluluğu, ANGİKAD (Ankara Girişimci İş Kadınları ve Destekleme Derneği) desteği ile 13 Mart 2018'de ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenleyeceği Rising Women etkinliği ile girişimcilik ve iş dünyasında kadınların önemini vurgulayacak. 

Bu yıl 13 Mart 2018 tarihinde düzenlenecek olan Rising Women, ülkemizde kadınların sosyal hayatta , iş dünyasında ve girişimcilik dünyasındaki önemine vurgu yaparak bu alanlarda yaşadıkları zorlukları anlatacak ve yaşadıkları deneyimleri etkinlik katılımcıları ile buluşturacak.

Etkinlik "İş Dünyasında Fırsat Eşitliği" ve "Dijital Dönüşüm ve Kadın Girişimciler" olmak üzere iki oturumdan oluşuyor. Alanında uzman toplam 7 kadın konuşmacı tecrübe ve fikirleriyle birçok kişiye yol gösterecek. 

Etkinliğin amacı, başarılı iş kadınlarının tecrübeleriyle diğer kadınları cesaretlendirmesi ve kadınların iş dünyasındaki yerinin önemi hakkında toplum bilincini arttırmak.

Rising Women etkinliği hakkında daha detaylı bilgiye etkinliğin facebook sayfası üzerinden ulaşabilir, etkinliğe katılım göstermek için ise buradaki başvuru formu doldurabilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor