İşin Ehli Buluşmalarında Teknolojilerin Geleceği Konuşulacak!

Embriyo Akademi’nin düzenlediği “İşin Ehli Buluşmaları” iş dünyasına değer katan isimleri ağırlamaya devam ediyor. Buluşmaların 2018 Mart konuğu, Samsung Türkiye Başkan Yardımcısı Tansu Yeğen olacak. Detaylar haberimizde..

Embriyo Akademi’nin düzenlediği “İşin Ehli Buluşmaları” iş dünyasına değer katan isimleri ağırlamaya devam ediyor. Buluşmaların 2018 Mart konuğu, Samsung Türkiye Başkan Yardımcısı Tansu Yeğen olacak.

Düzenli olarak gerçekleştirilen İşin Ehli buluşmalarının dördüncü konuğu; kariyeri boyunca HP, Microsoft, Apple, Turkcell ve şimdi de Samsung gibi sektörün en büyük şirketlerinde önemli pozisyonlarda kariyerine devam eden Tansu Yeğen olacak.

"Geleceği Şekillendirecek 3 Teknoloji"nin konuşulacağı “İşin Ehli Buluşmaları” etkinliği 13 Mart Salı günü saat 18.00 – 20.00 arasında Embriyo Akademi’de gerçekleştirilecek.

Peki Tansu Yeğen Kimdir?

Profesyonel çalışma hayatına 1991 yılında Digital Equipment’ta başlayan Tansu Yeğen, kariyerine 1994 yılında Hewlett Packard Türkiye’de Satış ve Pazarlama Müdürü olarak devam etti.

Yeğen, HP Türkiye’nin; PC, dizüstü bilgisayar ve sunucu bilgisayarları pazarında, birinci sırada konumlanmasında rol oynadı.

1998 yılında Microsoft Türkiye bünyesine Pazarlama Müdürü olarak katılan Tansu Yeğen, bu şirketteki görevine 1999 yılı itibariyle Genel Müdür Yardımcısı olarak sürdürdü.

Tansu Yeğen’in yedi yıl çalıştığı Microsoft Türkiye’de, ekibiyle birlikte gerçekleştirdiği KOBİ’lere yönelik 2000 Projesi” ise Microsoft’un dünya çapındaki 245 projesi arasından “en iyi uygulama” seçildi.

Genç Yönetici İşadamları Derneği (GYİAD) tarafından 1998 yılında yapılan araştırmada “Türkiye’nin 50 başarılı işadamı” arasında gösterilen Tansu Yeğen, Capital dergisinin 2001 ve 2002 yıllarında gerçekleştirdiği iki araştırmada ise “Türkiye’nin en iyi 25 pazarlama yöneticisi” arasında yer aldı.

Daha sonra sırasıyla Apple , Turkcell Ukrayna, Turkcell Avrupa ve IBM’de üst düzey yöneticilik yapan Yeğen, 2013 yılında Samsung Türkiye’de Başkan Yardımcısı olarak atandı.

Kariyeri bir çok ödülle dolu olan Tansu Yeğen, 2008 yılında Stevie Awards tarafından Avrupa’da yılın CEO’su seçildi.

1985 yılında Alman Lisesi’nden mezun olan Tansu Yeğen, 1989 yılında ise Boğaziçi Üniversitesi Elektronik Mühendisliği Bölümü’nü bitirdi. Daha sonra Marmara Üniversitesi’nde işletme yüksek lisansı yapan Yeğen, çok iyi derecede İngilizce ve Almanca biliyor.

Gelişmenin ve ilerlemenin hız kazanarak yol kat ettiği teknoloji sektörüne dair soruların cevaplanacağı, yeniliklerin paylaşılacağı ve geleceği şekillendirecek teknolojilerin anlatılacağı etkinliğe katılmak için facebook sayfası üzerinden Eventbrite etkinliğine kaydolup 0545 436 37 85 numaralı telefondan Uygar Yabar’a ulaşarak katılım isteklerini (LCV) iletmeleri gerekiyor.

Geleceği merak eden teknoloji tutkunları, teknolojik trendleri yakından takip edenler, teknoloji sektöründe çalışanlar, üniversitelerin ilgili bölümlerindeki öğrenciler için oldukça verimli geçecek bu etkinlik hakkında daha detaylı bilgiye www.embriyoakademi.com web adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Bu içeriği 2.904 kişi okudu.
Kategori: Etkinlik, Ulusal
Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor