KahveGibiKahve, 2 Milyon TL Değerleme İle Yatırım Aldı!

Taze çekilmiş filtre kahveyi hazırlık ve temizlik derdi olmadan pratik halde sunan Kahvegibikahve, akıllı sermaye modelini tohum ve erken aşama girişimlere uygulayan Tarvenn’den 2 milyon TL değerleme ile yatırım aldı. Detaylar haberimizde..

Taze çekilmiş filtre kahveyi hazırlık ve temizlik derdi olmadan pratik halde sunan Kahvegibikahve, akıllı sermaye modelini tohum ve erken aşama girişimlere uygulayan Tarvenn’den 2 milyon TL değerleme ile yatırım aldı. 

Yeni kavrulmuş kahve çekirdeklerini tazeliğini kaybetmeden öğütüp pratik filtreler halinde kahve severlerle buluşturan, bu sayede hazırlık ve temizliğe zaman harcamadan filtre kahve keyfine zaman ayırmanızı sağlayan bir girişim olan Kahvegibikahve, İstanbul merkezli uluslararası yatırım ve danışmanlık firması Tarvenn’den 2 milyon TL değerleme ile yatırım aldığını duyurdu. 

Kahvegibikahve’nin Kurucusu Ubeydullah Güngör, hazırlık ve temizlikle uğraşmadan taptaze filtre kahve içme keyfini müşterilere sunduklarını ve bugüne kadar 15 bin bardak pratik filtre kahve içirmeyi başardıklarını paylaştı. Tarvenn’den aldığı yatırımla finansal ve operasyonel olarak güçlenerek Fiber Filtre lansmanı yaptıklarını belirten Güngör, “Satışlarımız Fiber Filtre lansmanı sonrasında 3 kat arttı. Tarvenn ekibi ile birlikte kısa zamanda çok başarılı adımlar attık. Kalite ve tazelikten ödün vermeden seri üretime geçmek istiyoruz. Çok yakında abonelik sistemini de aktif hale getirerek kaliteli ve taze kahveye ulaşımınızı çok daha kolaylaştıracağız. Böylece, Kahvegibikahve’niz her zaman yanınızda olacak.” dedi.

Yatırım işlemlerinin Ocak ayında tamamlandığını ve kısa zaman içerisinde kat ettikleri mesafeden memnun olduklarını belirten Tarvenn Genel Müdürü Mustafa Kopuk, “Değer yaratan fikre sahip tüm iyi ekiplere yatırım yapmak için yola çıktık. Kahvegibikahve kaliteden ödün vermeden sunduğu pratik çözüm ile pazarda var olan bir talebi karşılıyor ve özel üretim fiber filtresi ile yurtdışındaki rakiplerinden bile ayrılıyor. Kurumsal iş birlikleri, yeni satış kanalları ve müşteri deneyimini arttırmaya yönelik çözümler ile marka bilinirliliğini arttırarak seri üretime geçmeyi hedefliyoruz. Akıllı Sermaye modelimiz ile paranın yanında tüm bilgi, tecrübe, network ve operasyonel desteği Kahvegibikahve’nin kullanımına sunduk. Kahvegibikahve’nin başarısı için bir yatırımcıdan çok, aynı hedefe koşan bir takım arkadaşı olarak Ubeyd ile çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.

2 milyon TL değerleme ile yatırım alan Kahvegibikahve girişimi hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.kahvegibikahve.com web adresini ziyaret edebilirsiniz. Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor