İş Dünyasının Liderleri TÜGİK İş Zirvesi'nde Buluşuyor!

Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu (TÜGİK) tarafından her sene geleneksel olarak düzenlenen TÜGİK İş Zirvesi’nin 7’ncisi, 29 Mart -1 Nisan 2018 tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilecek. Detaylar haberimizde..

Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu (TÜGİK) tarafından her sene geleneksel olarak düzenlenen TÜGİK İş Zirvesi’nin 7’ncisi, 29 Mart -1 Nisan 2018 tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilecek.

Türkiye’nin dört bir yanından 10 bine yakın üyesi olan, 8 federasyon ve 72 derneğin bünyesinde yer aldığı Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu tarafından düzenlenecek olan etkinlik, zirvenin ilk oturum günü olan 30 Mart 2018’de Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek’in konuşmasıyla başlayacak.

Ardından BMC Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak, NEF İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, ZEN Pırlanta Yönetim Kurulu Başkanı Emil Güzeliş, Titanic Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün, REYSAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven, Anadolu Efes Baş antrenörü Ergin Ataman gibi iş dünyasının başarılı liderleri, iş hayatlarına ilişkin deneyimlerini katılımcılarla paylaşacaklar.

TÜGİK Genel Başkanı Erkan Güral önderliğinde gerçekleştirilecek ve 3 gün sürecek zirvede, liderlerin iş hayatında karşılaştığı güçlükler, güçlükleri aşma yolları, genç iş insanlarına önerileri ve Türkiye ekonomisi hakkında genel değerlendirmeleri konu edilecek.

TÜGİK İş Zirvesi hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.tugik.org.tr web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor