Eğitimcilerin Yeni Kariyer Sayfası "Eğitimpedia" Yayında!

Eğitimpedia’nın yeni yayına giren kariyer sayfası, eğitim dünyasının insan kaynakları alanındaki ihtiyaçlarına hızla cevap verecek yeni bir kapı açıyor. Detaylar haberimizde..

Eğitimpedia’nın yeni yayına giren kariyer sayfası, eğitim dünyasının insan kaynakları alanındaki ihtiyaçlarına hızla cevap verecek yeni bir kapı açıyor. 

Eğitimin bütün bileşenlerini bir araya getiren eğitim sitesi ve fikir platformu Eğitimpedia, Türkiye’nin dört bir yanından eğitim yöneticisi ve öğretmen ilanlarının yayınlanacağı yeni iş ilanları sayfasında, okulları aradıkları yönetici ve öğretmenlerle buluşturacak.

Okullar aradıkları nitelikteki yönetici ve öğretmene, Türkiye’nin dört bir yanından eğitimci, okul yöneticisi ve öğretmen ilanlarının yayınlanacağı Eğitimpedia Kariyer sayfası üzerinden ulaşabilecek. Adayların branş ve niteliklerinin ayrıntılı bir şekilde belirtildiği kariyer sayfası; sahip oldukları vasıflar, beceriler ve deneyim düzeylerine uygun yeni görev arayışındaki öğretmenlerle okulları, yöneticilerle eğitimcileri bir araya getirecek.

Eğitimpedia’nın kurucusu Ali Koç, konu hakkında şunları söyledi: “Eğitim alanında dünyadaki tüm gelişmeleri eğitimcilere, velilere en hızlı ve kapsamlı şekilde aktaran ilk ve tek eğitim platformu Eğitimpedia’nın, eğitim dünyasına yine bir ilki sunuyor olmasından mutluluk duyuyorum. Eğitimpedia’nın çatısı altında eğitimciler ve veliler; konuşmak, tartışmak, eleştirmek, eğitimi en yeni bakış açılarıyla ele almak, değiştirmek ve birlikte daha iyiye doğru gelişmesini sağlamak amacıyla bir araya geliyor. İş ilanları sayfamızla salt eğitim alanına özgü bir insan kaynakları platformu sunuyoruz. Okullar bu platform aracılığıyla aradıkları nitelikteki yönetici ve öğretmene kolayca ulaşabilecekler.”

Eğitimpedia kariyer sayfası hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz kariyer.egitimpedia.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Bu içeriği 3.977 kişi okudu.
Kategori: Tanıtım Haberi, Yeni Girişim
Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor