EGD, Endüstri 4.0 Uyumlu Fabrikalar ve Toplum 5.0’ı Tartışacak!

Ekonomi Gazetecileri Derneği, Sanayi 4.0’ı ile değişecek üretim anlayışını 15 Mayıs Salı günü saat 10.30'da FESTO A.Ş ev sahipliğinde gerçekleştireceği “Endüstri 4.0 Uyumlu Fabrikalar ve Toplum 5.0” konulu bir etkinlikte ele alacak. Detaylar haberimizde..

Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD), Sanayi 4.0’ı ile değişecek üretim anlayışını 15 Mayıs Salı günü saat 10.30'da FESTO A.Ş ev sahipliğinde gerçekleştireceği “Endüstri 4.0 Uyumlu Fabrikalar ve Toplum 5.0” konulu bir etkinlikte ele alacak.

Sanayi 4.0’ ın (Sanayide Dijital Dönüşüm) ülkemizde ağırlığını hissettirmeye başladığı bu dönemde sanayi 4.0 yapısının sadece üretim şekillerini değil aynı zamanda toplumumuzun da yaşam şeklini etkileyeceği gerçeğinden yola çıkarak, Sanayi 4.0 yapısı ve topluma etkilerinin Üniversite – Sanayi – Medya üçgeninde değerlendirileceği “Endüstri 4.0 Uyumlu Fabrikalar ve Toplum 5.0“ başlıklı panel, Endüstriyel Otomasyon Sanayicileri Derneği (ENOSAD), Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) ve Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) işbirliği ile ENOSAD üyesi FESTO San. ve Tic. A.Ş. ev sahipliğinde 15 Mayıs 2018 tarihinde FESTO Binası – Mevlana Salonu’ nda gerçekleştirilecek. 

Ekonomi basınının da yakında ilgilendiği konuya ilişkin “Endüstri 4.0 Uyumlu Fabrikalar ve Toplum 5.0” konulu oturumun açılış konuşmaları; Yıldız Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Galip Cansever, ENOSAD Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hüseyin Halıcı ve Ekonomi Gazetecileri Derneği Başkanı Celal Toprak tarafından yapılacak.

Ekonomi Gazetecileri Derneği Yönetim Kurulu üyesi Çetin Ünsalan’ın yönetiminde yapılacak oturumun konuşmacıları; Yıldız Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Galip Cansever, FESTO Türkiye Müdürü Osman Türüdü olacak.

Unutmayın, etkinlik 15 Mayıs Salı günü saat 10.30'da FESTO A.Ş ev sahipliğinde gerçekleştirecek.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor