Richard Branson, Voom 2018’in Kazanan İş Fikirlerini Açıkladı

Richard Branson, İngiltere ve İrlanda’nın en büyük iş geliştirme yarışması olan Voom 2018’in kazananlarını açıkladı. Detaylar haberimizde..

Richard Branson, İngiltere ve İrlanda’nın en büyük iş geliştirme yarışması olan Voom 2018’in kazananlarını açıkladı. İki kazananın her biri, beş rakamlı bir nakit ödül, ev dışında bir reklam kampanyası, işlerini hızlandırmak için geniş bir mentorluk ve hizmet paketi dahil olmak üzere 1 Milyon Sterlin değerinde ödül kazandılar.

Spark & ​​Start kategorisi, eğitimli bir bilim adamı ve üç küçük çocuğun annesi olan Tracey-Jane Cassidy tarafından kazanıldı. Genç çocuk Einstein’ları kurarak, kendi çocuklarının uygulamalı bilim yapma fırsatını yeterince bulabileceklerini açıkladı. STEM konularında daha fazla çeşitliliği ve ilgiyi teşvik etmek için çalışan Junior Einstein’lar, yaratıcı düşünme, takım çalışması, hayal gücü ve problem çözme yeteneklerini geliştirmek için okul sonrası kulüpleri, yaz kamplarını, doğum günü partilerini ve etkinlikleri düzenlemekte.

Daha yerleşik küçük ve orta ölçekli işletmeler için Ölçek ve Büyüme kategorisini ise gizli iletişim engellerini teşhis etmek için AI (Yapay zeka) kullanan bir işletme olan Therapy Box kazandı. 

Kazananların iş fikirlerini tecrübeli bir panelden oluşan altı Voom finalisti seçti. Voom finalistleri arasında yer alan Virgin Media Business’taki Peter Kelly“Bugünün kazananlarını tebrik etti: Bu dinamik işletmeler, Voom’un serbest bırakmaya yardım ettiği başlangıç ​​ve küçük işletmelerin yaşamsallığını ve potansiyelini simgeliyor. Tüm finalistlerimize gelecek için şans diliyoruz.” dedi. Diğer bir Voom finalisti Virgin Group Kurucusu Sir Richard Branson ise şunları söyledi: “Atışların kalitesi ve bugünün finalistlerinin gösterdiği inanılmaz tutkuyla uçuruldum. Fantastik kazananlar ve buraya gelmek için son derece zor çalıştıran koşucular için tebrikler. Umarım başkalarına ilham vermeye devam ederler – hepsinin yolculuğa devam etmelerini izlemek için heyecanlıyım.”

İşte Voom 2018 Özel Ödül Verilen İş Fikirleri

Voom ortakları tarafından düzenlenen törende dört özel ödül sahibi de seçildi.

  • Kanatlı balıkçı tekneleri tarafından kazara yakalanan kaplumbağa ve kuş sayısını azaltan sürdürülebilir bir olta kancası olan Hookpod, yaklaşık 60.000 £ ‘luk bir artışla Voom sırasında en çok parayı kazandıran Crowdfunder Ödülü’nü kazandı.
  • İnsanları eğitmek ve öğrenme güçlükleri ile desteklemek için organik çiçek yetiştiren ve satan organik işletmeler olan Organic Blooms, ihtiyaç sahibi insanlara fark yaratan yardım, iş veya sosyal girişim için Virgin Unite sponsorluğundaki Impact Ödülü’nü kazandı.
  • En büyük uluslararası emelleri olan iş için PayPal’ın sponsor olduğu Uluslararası Voom Ödülü , anne sütünü emzirmeye yardımcı olacak, emziren ve şık bir şekilde emzirmek için eşsiz emziren T-shirt üreten bir şirket olan Milky Tees tarafından kazanıldı.
  • Akademik içeriği daha hesaplı kılan ders kitabı abonelik hizmeti olan Perlego, Grant Thornton’un sponsorluğunda, ilk aşama finansmanı tavsiyesi ile desteklenecek olan Voom Ödülü ile Liderlerin kazananı olarak açıklandı.

Altı yıl önce piyasaya sürüldüğünden bu yana Virgin Media Business tarafından yönetilen yarışma, ödüllerin 2 milyonun üzerinde ödül aldı ve CauliRice, MacRebur, Fourex, Biobean, Ne Kavun ve Onaylı Gıdalar gibi büyük başarılara imza attı. Önceki kazananlar, artan kamu farkındalığı ve rekabette oluşturdukları yeni bağlantılar, ortaklıklar ve işbirliklerinden faydalandı.

ngiltere ve İrlanda’nın en büyük iş geliştirme yarışması olan Voom 2018 hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.virginmediabusiness.co.uk/voom web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Bu içeriği 3.015 kişi okudu.
Kategori: Uluslararası, Yarışma

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor