Türk Fintech Şirketleri Gücünü Fintech 100'de Gösterecek!

KPMG tarafından bu yıl dördüncü kez düzenlenen Fintech 100 araştırması için başvurular başlıyor. Fintech 100, küresel finansal hizmetler sektöründe devrim yaratan en yenilikçi fintech şirketleri ile pazarın gelişen oyuncularını ortaya çıkarmayı hedefliyor. Detaylar haberimizde..

KPMG tarafından bu yıl dördüncü kez düzenlenen Fintech 100 araştırması için başvurular başlıyor. Fintech 100, küresel finansal hizmetler sektöründe devrim yaratan en yenilikçi fintech şirketleri ile pazarın gelişen oyuncularını ortaya çıkarmayı hedefliyor.

H2 Ventures ve KPMG Fintech işbirliği ile düzenlenen Fintech 100 programı, finansal hizmetler ile teknoloji arasında köprü oluşturan ürün ve servisler yaratan 100 yenilikçi şirketi kapsıyor. ‘Önde gelen 50' ve ‘Gelişmekte olan 50,' fintech şirketi finansal hizmetler pazarındaki mevcut süreç ve ürünleri dönüştürmeyi hedefliyor.

Türk fintech şirketlerini bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilecek Fintech 100 araştırmasına katılmaya davet eden KPMG Türkiye, ‘en iyiler’ sıralamasına giden kapıları açıyor. KPMG Türkiye Finansal Hizmetler Sektör Lideri Sinem Cantürk, “Geçen yıl 29 ülkeden katılımcının yer aldığı araştırmada Türk fintech şirketi iyzico ilk 100’e girmeyi başardı ve bir ilke imza attı. Türkiye’de fintech ekosisteminin her gün geliştiğini gösteren bu başarının daha da büyütülebileceğine inanıyoruz. Bu yıl da farklı büyüklükteki Türk fintech şirketlerini araştırmaya katılmaya çağırıyoruz” dedi.

Başvuruları 3 Ağustos 2018 tarihine kadar devam edecek Fintech 100 programı için adaylar hem şirketleri hem de birlikte çalıştıkları şirketler adına katılabilecek.

Fintech 100 araştırması hakkında daha detaylı bilgi edinmek ve başvuruda bulunmak isterseniz www.h2.vc/reports web adresini ziyaret edebilirsiniz. Haberimizi finansal teknolojiler sektöründe faaliyet gösteren okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Bu içeriği 3.117 kişi okudu.
Kategori: Finans / FinTech, Uluslararası, Yarışma
Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor