‘EY Yılın Girişimcisi’ Programı İçin Başvurular Başladı!

Türkiye’de bu yıl 11’incisi düzenlenen ‘EY Yılın Girişimcisi’ programı için başvurular 12 Eylül itibarıyla başladı. Dünya genelinde 60’dan fazla ülkede 145 şehirde düzenlenen ödül programı için son başvuru tarihi 28 Aralık 2018 olarak açıklandı. Detaylar haberimizde..

Dünyanın lider danışmanlık ve denetim şirketlerinden EY tarafından 30 yılı aşkın süredir düzenlenen ve girişimcilik konusunda dünyanın en prestijli iş dünyası ödül programı olarak kabul edilen ‘EY Entrepreneur Of The Year - Yılın Girişimcisi’ yarışmasının Türkiye programı başvuruları 12 Eylül’de başladı. 

Dünya genelinde 60’dan fazla ülkede 145 şehirde düzenlenen ödül programı için son başvuru tarihi 28 Aralık 2018 olarak açıklandı. Bugüne kadar dünya çapında girişimcilerin ödüllendirildiği programın Türkiye finalisti, Haziran 2019’da Monako’da düzenlenecek ‘Dünya Yılın Girişimcisi - World Entrepreneur Of The Year’ yarışmasında Türkiye’yi temsil etmeye hak kazanacak.

Yapılan başvurular, Türkiye’nin önde gelen iş dünyası liderlerinden oluşan jüri tarafından değerlendirilecek. Jüri üyeleri ‘EY Yılın Girişimcisi’ programı adaylarını; girişimcilik ruhu, stratejik bakış açısı, sosyal ve kültürel etki, finansal performans, bireysel/kurumsal sosyal sorumluluk, saygınlık ve yenilikçi anlayış gibi kriterler doğrultusunda değerlendirecek.

Dünya çapında girişimcilik ruhunu teşvik etmek üzere EY tarafından yürütülen Yılın Girişimcisi programına yapılacak başvurular geoy.ey.com web adresinden online kabul edilecek.

Haberimizi  tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorumlar

Nimetullah ulam
Nimetullah ulam
Mrhb birçok kurumda yapmış olduğumuz girişimçilik başvurusunda hiç başvurumuz değerlendirmemektedir değerlendirme yapılmışsalar nötumuzu bize iletilmemiştir benim fikrim tüketmekte bir çalışmadır  toprağa atığımız her tohum zaten filizlenir  istenilen nasıl bir çalışmadır anlaşılmıyor girişimci olabilmemiz için bize yardımci olurmusunuz tskl karanfil-can12@hotmail.com

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor