Şirketini Kurmuş Genç Girişimciler StartUpCampus'a Davetlisiniz!

Endeavor Derneği ve Akbank iş ortaklığında hazırlanan StartUpCampus Girişimcilik Programı’nın ilki bu Sonbahar’da başlıyor. Son başvuru tarihi 5 Ekim 2018. Detaylar haberimizde..

Endeavor Türkiye ve Akbank, son 3 yıldır hayata geçirdiği genç girişimcilik programı CaseCampus’te kurulan girişimlerin başarı hikayelerinden yola çıkarak, girişimleri büyümeleri yolunda destekleyecek yeni bir programa başlıyor. 

Endeavor Derneği ve Akbank iş ortaklığında hazırlanan StartUpCampus Girişimcilik Programı’nın ilki bu Sonbahar’da başlıyor. Son başvuru tarihi 5 Ekim 2018. Program, seçtiği girişimcileri Kasım 2018 - Ocak 2019 tarihlerinde 10 haftaya yayılan  eğitim, atölye ve mentorluk süreciyle destekleyip yatırımcılarla buluşturarak büyümelerini hızlandırmayı amaçlıyor. 

Genç girişimciler StartUpCampus Programı’nda işlerini büyütme yolunda  destekleyecek eğitim ve atölye çalışmaları ile mentorluk sürecine dahil olacaklar. StartUpCampus’e katılan tüm startup’lara ayrıca program ana destekçisi ve iş ortağı olan Akbank’ın inovasyon ekibiyle tanışma ve işbirliği fırsatlarını değerlendirme fırsatı sunulacak. 

StartUpCampus Programı, girişimciliği bir kariyer yolu olarak seçmiş, şirketini kurmuş veya erken aşama ürününü pazara sunup ilk satışını gerçekleştirmiş, 35 yaşın altındaki girişimcileri 10 haftalık programa kabul ediyor. Programın ilk döneminde 12 startup, girişimcilere özel olarak tasarlanmış  eğitim ve atölyelere katılıp Endeavor’ın deneyimli mentorlarınden mentorluk desteği alacak ve yatırımcılarla bir araya gelecek. 

StartUpCampus Programı’na 12 startup’ın her birinden seçilen bir girişimci ve bir kurucu ortak dahil edilebilecek.  Kurucu ortaklar ayrıca program sonunda gerçekleştirilecek Demo Day ile yatırımcılara sunum yapma imkanı bulacak. 

Programı başarıyla tamamlayan girişimciler ayrıca Endeavor’ın ulusal ve uluslararası mentor ve girişimci network’üne erişim şansını yakalayacaklar.

Başvuranlarda Aranacak Kriterler

Başvurularda; başvuran kurucu ortağın ana ortaklardan ve 35 yaşın altında olması, şirketin kurulmuş ya da MVP’nin (erken aşama ürün) pazar sunulmuş olması, ilk satışın yapılmış olması, kurucu ortaklar dışında en az bir çalışanının olması gibi kriterler aranacak.

Türkiye’nin her yerinden genç girişimciler tarafından kurulmuş startup’lara açık olan programa başvurular 5 Ekim Cuma gün sonuna kadar www.casecampus.org web sitesi üzerinden yapılabilecek. 

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor