Bulduysan, 1,2 Milyon TL Değerleme İle Yatırım Aldı!

Kaybolan eşyalarınızı ve evcil hayvanınızı bulmanın en kolay yolu Bulduysan.com, Tarvenn’den 1,2 milyon TL değerleme ile yatırım aldı Detaylar haberimizde..

Kaybolan eşyalarınızı ve evcil hayvanınızı bulmanın en kolay yolu Bulduysan.comİstanbul merkezli uluslararası yatırım ve danışmanlık firması Tarvenn’den 1,2 milyon TL değerleme ile yatırım aldı. 

Her biri eşsiz bir koda sahip etiketler ve künyeler aracılığıyla, bulunan bir şeyin sahibine ulaştırılmasını sağlayan Bulduysan.com, İstanbul merkezli uluslararası yatırım ve danışmanlık firması Tarvenn’den 1,2 milyon TL değerleme ile yatırım aldı.

Üzerimizde taşıdığımız değerli eşyaların sayısı bir bir artarken, iş ve şehir hayatı yoğunluğu değerli eşyalarımızı kaybetme riskini arttıyor. Kaybettiğimiz değerli eşyayı düşürmüş olabileceğimiz her yerde arıyor, ardından unutma ihtimalimiz olan tüm kurum ve kuruluşları devreye sokuyor ve bilgilendiriyoruz. Fakat çoğunlukla sonuç alamıyoruz. Kaybettiğiniz değerli eşyaları bulmanız için akla gelen ilk çözüm olmak için yola çıkan Bulduysan.com, kaybolan değerli eşyalarınızı hatta evcil hayvanınızı sizlerle yeniden buluşturuyor.

Kaybettiğinde Bulunabilmesi İçin Etiketle!

Dünya’da ve Türkiye’de yapılan araştırmalar gösteriyor ki; bireyler kayıp bir eşya bulduklarında yüzde 75 oranında eşyanın sahiplerine ulaşmaya çalışıyor. Her yıl on binlerce eşya; havalimanları, toplu taşıma araçları, ticari taksiler ve halka açık alanlarda unutuluyor ancak çoğu zaman bulunan eşyalar sahiplerine ulaştırılamıyor. Bulduysan.com’un getirdiği yenilikçi ve pratik çözüm sayesinde değerli eşyalarınızı bulan bireyler sizinle rahatça iletişim kurabiliyor ve eşyanıza yeniden sahip olabiliyorsunuz. Tek yapmanız gereken farklı boyutlarda ve renk seçeneklerinde hazırlanmış etiketleri veya anahtarlıkları kullanmak.

“Onlarca Kayıp Eşyayı Sahipleriyle Buluşturduk”

Bulduysan.com kurucusu Alper Seyrek; yola çıktıktan bu yana hiçbir reklam bütçesi harcamadan onlarca kayıp eşyayı sahipleriyle buluşturduklarını ve amaçlarının kayıp eşya denince akla gelen ilk mecra olmak olduğunu aktarıyor. Tarvenn’den aldıkları sermaye, yönetim desteği ve iş bağlantıları ile çok daha hızlı büyüyerek satış noktalarını arttırmayı hedeflediklerini belirten Alper Seyrek, eşyasını veya evcil hayvanını kaybeden tüm bireylere ulaşarak daha fazla değerli eşya ve evcil hayvanı sahipleriyle buluşturmak istediklerini aktarıyor.

Girişimlere tohum ve erken aşamada akıllı sermaye modeli ile yatırım yapan Tarvenn şirketinin Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Mustafa Kopuk, değer yaratan fikre sahip tüm iyi ekiplere yatırım yapmaya devam edeceklerini belirtti. Bulduysan.com’un hayatlarımızda var olan büyük bir problemi sunduğu pratik ve uygulanabilir model ile çözdüğünü belirten Mustafa Kopuk, “Hedefimiz farklı satış kanalları üzerinden Bulduysan markalı ürünleri son müşteriye ulaştırmak ve ihtiyaç duyulan mükemmel bir müşteri deneyimini yaşatmak. Bulduysan.com ile birlikte sadece bir girişime değil aynı zamanda iyiliğin gücüne ve varlığına da yatırım yaptık. Bulduysan.com’u sosyal fayda projeleri içerisinde de yoğun bir şekilde kullanacağız.” dedi.

Etiketle, Aktive Et, Kaybettiysen Endişelenme

Bulduysan.com’u kullanmak çok kolay. Satış noktalarından ya da Bulduysan.com üzerinden ulaşabileceğiniz farklı boyutlarda ve renk seçeneklerinde hazırlanmış etiketleri veya anahtarlıkları satın alarak istediğiniz bir nesnenin üzerine yapıştırıyorsunuz veya takıyorsunuz. Sonrasında Bulduysan.com üzerinden, sizin ve bir yakınınızın iletişim bilgisini vererek hızlı bir aktivasyon gerçekleştiriyorsunuz. Herhangi bir üyelik gerektirmiyor veya hizmet ücreti ödemiyorsunuz. Eşyanız kaybolduğunda bulan kişi 08504800080’i arar ya da Bulduysan.com üzerinden kayıp bildirimi yaparsa; sistem etiket sahibine SMS ve e-posta ile bildirimi gerçekleştiriyor. Kayıp eşya sahibi ve bulan kişi kendi aralarında teslimatı gerçekleştiriyor ya da Bulduysan.com çağrı merkezi alım ve teslim işlemi için kargo organize edebiliyor.

Tarvenn’den 1,2 milyon TL değerleme ile yatırım alan Bulduysan hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.bulduysan.com  web adresini ziyaret edebilirisniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Bu içeriği 2.522 kişi okudu.
Kategori: Girişim Gelişmeleri, Girişimci Ekosistemi, Yatırım
Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor