TGSP Sosyal Girişimcilik Ödülleri Başvuruları Başladı!

12-29 yaş aralığındaki gençlerin ve gençliğe yönelik çalışmalar yapan STK’ların gerçekleştirdikleri ya da şu an faaliyetlerine devam etmekte olan projeleriyle başvurabileceği “Sosyal Girişimcilik Ödülleri” başvuruları başladı. Detaylar haberimizde..

12-29 yaş aralığındaki gençlerin ve gençliğe yönelik çalışmalar yapan STK’ların gerçekleştirdikleri ya da şu an faaliyetlerine devam etmekte olan projeleriyle başvurabileceği “Sosyal Girişimcilik Ödülleri” başvuruları başladı.

10 Ekim 14 Ekim 2018’e kadar başvuruların devam edeceği ödüllere, Türkiye geneli veya uluslararası alanda gerçekleştirilmiş, kâr amacı gütmeyen ve toplumsal fayda sağlayan tüm projeler başvurabilecek. Ödüller, 3 Kasım 2018’de Yıldız Teknik Üniversitesi’nde düzenlenecek olan Türkiye Gençlik Zirvesi’nde verilecek.

Türkiye Gençlik STK’ları Platformu (TGSP) tarafından toplamda 6 projenin ödüllendirileceği zirvede, sosyal girişimler arasından birinciye 15.000₺, ikinciye 10.000₺, üçüncüye 8.000₺ ile ödül verilirken 3 projeye ise mansiyon ödülleri olarak 5.000₺ verilecek. Ödül kazanan sosyal girişimciler Türkiye Gençlik Zirvesi’nde çalışmalarını katılımcılara sunabilecekler.

Başvuruların video ile yapılacağı ödüllere, gönüllü yönetiminden gençliğe erişime, kültür ve sanattan spora, sağlıktan eğitime, bilim ve teknolojiden inovasyona, toplumsal hizmetten girişimciliğe kadar tüm alanlarda maddi fayda gözetmeksizin pozitif manada değişim sağlamayı hedefleyen, 2013 ve sonrasında gerçekleştirilmiş güncel girişimler ile henüz başlama aşamasında olan projeler başvurabilecek.

Unutmayın, 5 dakikadan uzun olmayan videolarla başvuruların yapılabileceği ödüller için son başvuru tarihi 10 Ekim 14 Ekim 2018.

www.turkiyegenclikzirvesi.com web adresini ziyaret ederek Sosyal Girişimcilik Ödülleri hakkında daha detaylı bilgi edinebilir, başvuru işlemlerini gerçekleştirmek için ise buradaki başvuru formunu doldurup, ardından genclikzirvesi2018@gmail.com adresine video linkini göndermeniz gerekiyor.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor