Helal Expo, 250 Firmayı Kasım Sonunda İstanbul’da Ağırlayacak

Dünya Helal Zirvesi 2018 ve 6. İslam İşbirliği Teşkilatı Helal Expo Fuarı, Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, İslam Ülkeleri Standartları ve Metroloji Enstitüsü İslam Ticareti Geliştirme Merkezi ve Discover Events işbirliğinde, 29 Kasım-2 Aralık 2018’de gerçekleştirilecek. Detaylar haberimizde.

Dünya Helal Zirvesi 2018 ve 6. İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Helal Expo Fuarı, Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, İslam Ülkeleri Standartları ve Metroloji Enstitüsü (SMIIC), İslam Ticareti Geliştirme Merkezi (ICDT) ve Discover Events işbirliğinde, 29 Kasım-2 Aralık 2018’de gerçekleştirilecek.

Dünya Helal Zirvesi ve 6. İİT Helal Fuarı’nda, ‘ülke pavilyonları’ çatısı altındaki şirketler, çoğunluğu gıda, gıda yan sanayi ve kozmetik sektörlerinden oluşan ürün gruplarını sergileyecek. Fuarda, Ticaret Bakanlığı’nın sponsorluğunda ve Türkiye’nin önde gelen perakendeci birlikleri işbirliği ile profesyonel B2B programı da düzenlenecek. Fuarın açılış konuşmasını dünyaca ünlü sanatçı Yusuf İslam yapacak.

Yenikapı’daki Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nin ev sahipliği yapacağı fuara; helal gıda, finans, turizm, kozmetik, tıp, kimya, ambalaj, makina, İslami yaşam ve muhafazakar moda gibi birçok sektörden 250’yi aşkın uluslararası firmanın katılımı bekleniyor.

Uluslararası Katılımcı Ülke Sayısı Şimdiden 27’ye Ulaştı

İstanbul Ticaret Odası’nın da destekçilleri arasında bulunduğu zirve ve fuar, şimdiden uluslararası katılımcı ülke sayısını 27’ye çıkardı. Uluslararası katılımcıların yüzde 40’ını oluşturacağı fuar, Afganistan, Ürdün, Arnavutluk, Endonezya, İran, Pakistan, Bangladeş, Hırvatistan, Cezayir, Fas, Filistin, Katar, Lübnan, Kosova, Malezya, Nijerya, Libya, İspanya, Sri Lanka, Hindistan, Güney Kore, Belçika, Hollanda, Avusturya, Fransa, İngiltere ve Suudi Arabistan ile Türk helal pazarını bir araya getirecek.

Dünya Helal Zirvesi 2018 ve 6. İslam İşbirliği Teşkilatı Helal Expo Fuarı hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.helalexpo.com.tr web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Bu içeriği 2.380 kişi okudu.
Kategori: Etkinlik, Uluslararası
Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor