Dijital Paraları Güvenle Saklama Fırsatı Sunan Yerli Girişim: Coiny!

Dünyanın ilk 3 dijital varlık platformundan biri olma hedefiyle yola çıkan, yenilikçi dijital para şirketi Coiny, dünyada pek çok banka ve finans kuruluşuna güvenlik konusunda danışmanlık hizmeti veren Invictus’un güvenlik testlerinden başarıyla geçti. Detaylar haberimizde..

Dünyanın ilk 3 dijital varlık platformundan biri olma hedefiyle yola çıkan, yenilikçi dijital para şirketi Coiny, dünyada pek çok banka ve finans kuruluşuna güvenlik konusunda danışmanlık hizmeti veren Invictus’un güvenlik testlerinden başarıyla geçti.

Dijital varlıkların alım-satımı, depolanması, yönetilmesi ve ödeme aracı olarak kullanılabilmesi için en kolay, en hızlı ve en güvenilir ürünleri üreten Coiny, dünyada pek çok banka ve finans kuruluşuna güvenlik konusunda danışmanlık hizmeti veren Invictus’un güvenlik testlerinden tam not aldı.

Coiny CEO’su Ayberk Kuday, “Coiny olarak platformumuzdaki güvenlik başlığının en önemli parçasını, kullanıcılarımızın varlıklarının güvenliği oluşturuyor. Bu varlıkların çoğunu soğuk depolama tekniği ile saklıyoruz” dedi. Geçtiğimiz günlerde dünyaca ünlü danışmanlık şirketi Invictus tarafından denetlendiklerini belirten Kuday, “Bu tarz denetlemeler bizim için oldukça önemli. Güvenlik ile ilgili bu tür tedbirleri sıklıkla ve düzenli olarak yapıyor ve yaptırıyor olacağız” diye konuştu.

Google Authenticator ile Dijital Varlıklar Daha Güvenli!

Kuday, “Geçtiğimiz günlerde yayına aldığımız Coiny web uygulamamız ile birlikte Google Authenticator entegrasyonunu da aktif hale getirdik. Dünyadaki pek çok borsanın ilk tercihi arasında yer alan Google Authenticator, iki faktörlü doğrulama isteyen kullanıcıların en sık seçtiği uygulamalar arasında bulunuyor. Google Authenticator gibi daha güvenli uygulamalar yerine yalnızca SMS doğrulamasını tercih eden dijital para kullanıcıları bu anlamda risk altında kalabiliyor” şeklinde konuştu.

Kuday önümüzdeki süreçte banka hesabından para çekme, hesap şifresi değiştirme gibi çeşitli durumlarda kullanılacak ek güvenlik önlemlerini de kullanıma sunmaya hazırlandıklarını belirtti.

Dijital Paraları Güvenle Saklama Fırsatı

Coiny’nin 2018 Haziran ayında hayata geçirdiği dijital varlık cüzdanı Coiny Wallet ile kullanıcılar arkadaşlarına rahatça dijital para gönderebiliyor veya işlem yaptıkları başka uygulamalardaki dijital paralarını Coiny’e gönderip, güvenle saklayabiliyor. 2018 Ağustos ayında işleme alınan dijital varlık borsası Coiny Pro ise, dijital paralarla kolay, hızlı ve güvenli bir şekilde işlem yapılmasını sağlıyor. Coiny Pro, Türk Lirası ile işlem yapılan dijital para sayısını da artırmayı hedefliyor.

Coiny hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.coiny.io web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi  tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Bu içeriği 4.142 kişi okudu.
Kategori: Dijital Para / Kripto, Tanıtım Haberi, Yeni Girişim
Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor