Smart Future Expo 14-15 Kasım'da Sizleri Bekliyor!

Teknolojik ve dijital dönüşüm ekseninde bakanlıklar, yerel yönetimler, sanayi, bilişim gibi önde gelen özel sektör firmaları ve sektörel kuruluşları bir araya getirerek Türkiye'nin en kapsamlı teknoloji etkinliği olma amacıyla düzenlenen Smart Future Expo, 14 Kasım Çarşamba günü İstanbul Kongre Merk

Teknolojik ve dijital dönüşüm ekseninde bakanlıklar, yerel yönetimler, sanayi, bilişim gibi önde gelen özel sektör firmaları ve sektörel kuruluşları bir araya getirerek Türkiye'nin en kapsamlı teknoloji etkinliği olma amacıyla düzenlenen Smart Future Expo, 14 Kasım Çarşamba günü İstanbul Kongre Merkezi'nde başlıyor.

Türkiye’nin ilk ve en kapsamlı ‘Geleceğin Akıllı Teknolojileri’ etkinliği olan ‘’Smart Future Expo Zirve ve Sergisi’’; Türkiye’nin gelişen ekonomisi, sanayisi ve iş dünyası ile global ekonomide söz sahibi olma vizyonuyla, Akıllı Teknolojiler çatısı altında, Sanayinin DönüşümüEnerjinin GeleceğiAkıllı Şehirler ve Dijital AltyapılarTeknolojik Yenilikler ve Dijital Girişimcilik temalarının eş zamanlı olarak işlendiği; Bilişim, Yazılım, Elektronik, Şehircilik sektörleri başta olmak üzere gelişen IoT, Yapay Zeka, Bulut Bilişim, Büyük Veri gibi geleceğin dünyasını şekillendirecek konulara odaklanan etkinlik; hem sergi alanında hem de eş zamanlı düzenlenen konferanslarla ekonominin yarınına ışık tutacak bir platform oluşturuyor.

Smart Future Expo, ana konuşmacıları Samuel Linares, Suat Sağıroğlu, Prof. Dr. Şahin Albayrak ve Tansu Yeğen olacak. Accenture Avrupa ve Latin Amerika, Enerji, Kamu Hizmetleri, Kimyasal ve Doğal Kaynaklar Direktörü & ICS Güvenlik Lideri Samuel Linares Endüstriyel Siber Güvenlik hakkında konuşacak. UiPath Türkiye Genel Müdürü Tansu Yeğen Yapay Zeka Destekli Yazılım Robotlarıyla Değişen İş Hayatı'nı; TSI Genel Müdürü Suat Sağıroğlu ise Havacılıkta Yerli Üretim ve Sertifikasyon konusunu ele alacak. Prof. Dr. Şahin Albayrak, Dijital Altyapılar ve İnsansız Araçlar konusuyla gelişen şehirlerin gelecek vizyonuna ışık tutacak. 

Etkinliğin ilk günü 14 Kasım Çarşamba, öne çıkan oturumlardan biri Dijitalleşen Fabrikalar. Dr. Bilgehan Baykal yönetimindeki oturumda, Adem Kayar, Arda Karaçelebi, Ateş Sungur ve Tolga Yanaşık akıllı fabrikalar ve gelişen teknolojilerden bahsedecek.

ENOSAD Başkanı Dr. Hüseyin Halıcı başkanlığında gerçekleşecek ENOSAD özel oturumunda konuklar Akıllı Üretimde OSB'lerin ve Kobilerin Dönüşümü, Saanayinin Dönüşümünde Yerli Çözümlerin Önemi konusunda konuşacaklar. Aylin Özden, Haluk Özcan ve Yavuz Çopur katılımıyla gerçekleşecek bu oturumda sanayinin dönüşümü ve yerli teknolojilere değinilecek.

14 Kasım Çarşamba gerçekleşecek bir diğer sanayi temalı oturumda, MAKFED Genel Sekreteri Zühtü Bakır, konukları İsa Tecim ve Yaşar Burak Savak ile birlikte sanayide yerli ve milli üretimin önemini ve getirilerini konuşacaklar.

Etkinliğin ilk gününün kapanışında Şenol Vatansever başkanlığındaki oturumda ise konuşmacılar "Gelişen Teknolojiler" hakkında konuşacak. Gelişen teknolojilerin, Endüstri, Ar-Ge ve Ekonomiye Etkileri hakkında, İbrahim Elbaşı, Av. Arb. Murat Keçeciler, Dr. Mücahit Gündebahar, Hasan Laçin ve Tamer Çelik görüşleriyle oturuma katkıda bulunacaklar.

Smart Future Zirve 2018 ilk günün son oturumunun ardından, İstanbul Kongre Merkezi'nde Smart Future Expo alanında BİLİŞİM GRUBU Gelecek 5.0 Kasım 2018 Toplantısını gerçekleştirecek.

PEG tarafından organize edilecek olan zirve ve sergi iki gün boyunca 10.000 üzerinde ilgili profesyonel ziyaretçi, 150 konuşmacı ve 100 üzerinde fuar katılımcısı bekleniyor. İstanbul’un kalbindeki yılın teknoloji ve dijital dönüşüm etkinliğinde siz de gecikmeden yerinizi alın. 

Smart Future Expo hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.smartfutureexpo.com web adresini ziyaret edebilir, zirvenin iki günlük program akışına ise buradan ulaşabilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor