Genç Girişimleri Hızlı Büyütecek StartUpCampus Programı Başladı!

Endeavor Türkiye ve Akbank iş birliğinde Start-up’ların büyümesini desteklemek amacıyla hayata geçirilen StartUpCampus Programı’nın açılışı ve ilk atölyesi Akbank İnovasyon Merkezi’nde gerçekleşti. Detaylar haberimizde..

Endeavor Türkiye ve Akbank iş birliğinde Start-up’ların büyümesini desteklemek amacıyla hayata geçirilen StartUpCampus Programı’nın açılışı ve ilk atölyesi Akbank İnovasyon Merkezi’nde gerçekleşti.

Son 3 yıldır CaseCampus Programı ile girişimcilik bakış açısına yönelik olarak hazırlanan vakalar aracılığıyla üniversite ve yeni mezun gençleri destekleyen Endeavor Türkiye ve Akbank bu sefer de yine birlikte yürüteceği StartUpCampus ile girişimini kurmuş genç girişimcileri destekleyecek.

StartUpCampus Girişimleri Nasıl Destekleyecek?

StartUpCampus Programı, startup seviyesindeki girişimlere odaklanarak Kasım 2018 – Ocak 2019 tarihleri arasında, 10 haftaya yayılan eğitim, atölye ve mentörlük seansları içeriyor. Girişimler farklı girişimcilik konu başlıklarından içerikler ve girişimci söyleşilerinin yer aldığı dört atölye ve girişimlerin ihtiyaçlarına göre tasarlanan dört adet mentörlük seansı ile desteklenecekler.

Program sonunda gerçekleşecek Demo Day ile startup’lar girişimlerini yatırımcıların karşısına çıkarma şansına sahip olacaklar. Mentör buluşmalarında Endeavor Türkiye’nin deneyimli mentör ağı ve Akbank ekibi, Pazarlama, Satış, Yetenek & Kültür ve Strateji & Gelir Modeli konularında girişimcilere destek verecek. Programı tamamlayan girişimcilere ise Endeavor’ın 3000’in üzerinde mentör ve yatırımcıdan oluşan global ağına erişim imkanı sunulacak.

İşte Karşınızda Programa Seçilen İlk Girişimciler

Programa şirketini kurmuş veya erken aşama ürününü pazara sunup ilk satışını gerçekleştirmiş, 35 yaşın altındaki 15 genç girişimci seçildi.

Programa seçilen girişimciler ve girişimleri: Azar Shirinov – Woohoobox, Burcu Kış – İkarus, Can Yıldız – Tolkido, Cihan Çelik – Moodiya, Cihat Yazar – Vedubox, Emine Yılmaz – Hyggefisk, Erdem Gezer – Sihirli Yolculuk, Erdem Lafcı – The Apps, Halil Karaköse – Subscreasy, Hazel Topçu – The Snack HAUS, Melike Ceren İnan – Piri Guide, Mesut Yurdakul – Eleman Yönlendir, Özgür Cem Taş – Tabula Solutions, Selen Koç – Alppedo, Verda Aras – Fit Monday Box.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor