Sosyal Girişimciler, Accelerate2030'un Başvuruları Devam Ediyor!

Anadolu Efes, Impact Hub Istanbul ve UNDP Türkiye iş birliğinde gerçekleşen küresel Accelerate2030 Girişimcilik Programı başvuruları başladı. Son başvuru tarihi 3 Mart 2019. Detaylar haberimizde..

Anadolu Efes, Impact Hub Istanbul ve UNDP Türkiye iş birliğinde gerçekleşen küresel Accelerate2030 Girişimcilik Programı başvuruları başladı. Son başvuru tarihi 3 Mart 2019.

Accelerate2030 Sosyal Girişimcilik Programı ile Sürdürülebilir Kalkınma Hedeflerine katkıda bulunan sosyal girişimlere  uluslararası seviyede ölçeklenme desteği veriliyor.

Accelerate2030, Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri’ne katkıda bulunan girişimlerin ihtiyaçlarını karşılayıp onların büyümesini destekleme misyonuyla çalışmalarını yürüten küresel ve çok paydaşlı bir program. 2016’dan bu yana Afrika, Asya, Latin Amerika ve Türkiye dahil 15'in üzerinde ülkeye ulaşan program, bu yıl 20’den fazla ülkede gerçekleştirilecek. Program kapsamında en yenilikçi ve gerçekleştirilebilir çözümler tespit ediliyor ve onlara 6 aylık yoğun bir hazırlık programına erişim olanağı sunuluyor. Program, uzman eğitimleri, klinikler, stratejik eşleştirme ve koçluk desteklerine erişimi içeren özel hazırlık programından oluşuyor.

Accelerate2030 Türkiye Programı kapsamında Türkiye’de Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri’ne en çok katkı sağlayan 3 girişim seçilecek. Seçilen girişimler Türkiye’de 6 aylık destek programına dahil olmanın yanı sıra global programa başvurma hakkını da elde edecekler.

Turkey Accelerate2030

Accelerate2030 hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz turkey.accelerate2030.net web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor