Arya Retreat Pitching Challenge 2019 Başvuruları Devam Ediyor!

Türkiye İş Bankası ve Türkiye'nin ilk kadın odaklı yatırım platformu Arya işbirliği ile kadın girişimciliğinin desteklenmesi amacıyla bu yıl 3.’sü düzenlenecek olan Arya Retreat Pitching Challenge’a (ARPC) başvurular devam ediyor. Son başvuru tarihi 1 Mart 2019. Detaylar haberimizde..

Türkiye İş Bankası ve Türkiye'nin ilk kadın odaklı yatırım platformu Arya işbirliği ile kadın girişimciliğinin desteklenmesi amacıyla bu yıl 4.’sü düzenlenecek olan Arya Retreat Pitching Challenge’a (ARPC) başvurular devam ediyor. Son başvuru tarihi 1 Mart 2019.

Yüksek büyüme potansiyeli olan kadın girişimcilerin yatırım alma konusunda daha rekabetçi olabilmeleri ve yatırımcının karşısına güvenle çıkabilmeleri için tasarlanan Arya Retreat Pitching Challenge Programı, bir yatırım platformu tarafından düzenlenen tek hızlandırma programı olma özelliği taşıyor.

Son başvuru tarihi 1 Mart olan Arya Retreat Pitching Challenge programına katılmak isteyen kadın girişimcilerin en az 2 yıldır faaliyet gösteren bir işletmeye ve ciroya sahip olması gerekiyor. 

Arya Hızlandırma Programı’na katılmaya hak kazanan kadın girişimciler 6 hafta boyunca alacakları eğitimin yanı sıra bire bir danışmanlık, koçluk ve tanıtım desteği gibi olanaklardan da faydalanacak. Kadın girişimciler, program boyunca yatırımcılarla yapacakları görüşmeler ile işletmelerini daha iyi tanıtma ve faaliyet alanlarını genişletme imkânına da sahip olacak. Altı haftalık eğitimin ardından 11 Mayıs’ta yapılacak yarı final ile katılımcılardan 10’u faaliyetlerini yatırımcılara sunacak.

Her yıl en az bir ARPC’li girişimcinin yatırım aldığı Arya Retreat 2019’da 1. olan kadın girişimciye 20.000 TL’lik para ödülü verilecek; seçilen diğer şirketler de sürpriz hediyeler kazanma şansı yakalayacak. Ayrıca İş Bankası da dereceye giren girişimlere işbirliği imkânı sunacak.

ARPC programına katılmaya hak kazananlar, 18 Mart’ta Aryawomen.com sitesinde açıklanacak olup, program 30 Mart- 4 Mayıs 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Arya Retreat Pitching Challenge hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz http://www.aryawomen.com/tr/basvuru/ web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi kadın okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor