Uluslararası Yeşil Girişimcilik Fikir Yarışmasında 1. Oldu!

Avrupa Komisyonu ve Türkiye Ulusal Ajansı tarafından Erasmus+ Stratejik Ortaklıklar kapsamında desteklenen, Büyükçekmece Belediyesi’nin koordinatörlüğünde düzenlenen Uluslararası Yeşil Girişimcilik ve Kariyer Zirvesi 2 Mart 2019 tarihinde gerçekleşti. Detaylar haberimizde..

Avrupa Komisyonu ve Türkiye Ulusal Ajansı tarafından Erasmus+ Stratejik Ortaklıklar kapsamında desteklenen, Büyükçekmece Belediyesi’nin koordinatörlüğünde düzenlenen Uluslararası Yeşil Girişimcilik ve Kariyer Zirvesi, 2 Mart 2019 tarihinde gerçekleşti.

Avrupa Komisyonu ve Türkiye Ulusal Ajansı tarafından Erasmus+ Stratejik Ortaklıklar kapsamında desteklenen, Büyükçekmece Belediyesi’nin koordinatörlüğünde, küresel işsizlik ve iklim değişikliği sorunlarına çözüm üretmek amacıyla ve gençlerde farkındalık yaratmak için düzenlenen Uluslararası Yeşil Girişimcilik ve Kariyer Zirvesi 2 Mart 2019 tarihinde gerçekleşti.

Sürdürülebilirliği ve çevresel duyarlılığı ön planda tutan bir istihdam merkezi olmayı, mevcut yeşil iş fırsatları özelinde gençlere danışmanlık sağlayarak istihdam yolunda kolaylaştırıcı bir rol oynamayı amaçlayan IGEC Projenin yaygınlaştırılması adına düzenlenen bu zirvede; hem projede üretilen eğitim modülleri, materyalleri ve bugüne kadar yapılan tüm çalışmalar tanıtıldı, hem de Uluslararası Yeşil Girişimcilik Fikir Yarışması’nın finali gerçekleştirildi.

Yıldız Kuluçka’da 2017 yılından beri Ar-ge faaliyetlerini sürdüren, %100 doğal, katkı maddesi, renklendirici, koruyucu içermeyen tamamen taze meyvenin ve sebzenin renk ve görüntüsünde, her mevsim yenilebilecek cipsleri ile The Snack Haus firması yarışmada 1. olup; Litvanya da gerçekleştirilecek bir haftalık hızlandırma kampına katılmaya hak kazandı. Böylece The Snack Haus bir Türk sağlıklı atıştımalık markası olarak ürünlerini Avrupa pazarına girişi de hızlandırmış oldu.

The Snack Haus hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.hausfreezedry.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor