Mobil Oyun Geliştiriciler, Abbas Güçlü ile Büyük Oyun'da Yarışıyor

Netmarble ve StartersHub işbirliği ile hazırlanan ve Kanal D tarafından yayınlanan “Abbas Güçlü ile Büyük Oyun” isimli yarışma programına mobil oyunları ile katılan oyun geliştiriciler 250 bin TL kazanma şansına sahip olacak. Detaylar haberimizde..

Netmarble ve StartersHub işbirliği ile hazırlanan ve Kanal D tarafından yayınlanan “Abbas Güçlü ile Büyük Oyun” isimli yarışma programına mobil oyunları ile katılan oyun geliştiriciler 250 bin TL kazanma şansına sahip olacak.

Her hafta canlı yayınlanacak programa katılan oyunlar, jüri üyeleri tarafından değerlendirilecek ve seyircilerin vereceği oylar ile her haftanın birincisi seçilecek. Yarışma sonunda dereceye giren ilk 3 oyun dünyanın en büyük 5 mobil oyun firması arasında olan Netmarble tarafından tüm dünyada yayınlanacak.

Netmarble ve erken aşama teknoloji girişimlerini hızla büyüyen başarılı şirketlere dönüştürmek için gerekli yatırım, strateji ve iş geliştirme desteği sunan StartersHub işbirliğiyle, mobil oyun geliştiriciler 250 bin TL’lik destek alma şansına sahip olacak. Kanal D’de canlı olarak yayınlanacak “Abbas Güçlü ile Büyük Oyun” isimli yarışma programında dereceye girecek oyun geliştiricilere hem finansman desteği hem de global yayıncı desteği verilecek.

Gençlerin büyük ilgiyle takip ettiği eğitimci Abbas Güçlü tarafından hazırlanan ve sunulan “Abbas Güçlü ile Büyük Oyun” programı her hafta canlı yayında mobil oyun geliştiricileri konuk edecek. Program kapsamında yarışan mobil oyun projelerine jüri üyeleri ve izleyici tarafından oy verilecek. Her hafta birinci olan oyunlara sezon sonunda tekrar oy verilecek ve dereceye giren 3 mobil oyun belirlenecek.

Yarışma programına katılmak için gerekli başvurular www.kanald.com.tr adresi üzerinden yapılıyor. 1 yıl içerisinde yayınlanmış ya da yayınlanmaya hazır durumdaki mobil oyunların katılabileceği yarışma için yaş sınırı bulunmuyor. Başvurular program yayınlandığı süre boyunca devam edecek. Yarışmaya katılacak oyunlar yapılacak ön eleme sonrasında belirlenecek.

Haberimizi mobil oyun geliştirici okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor