KOBİ'leri Dijitalleştirmek İsteyen Bulut CRM Girişimi: DinamikCRM!

DinamikCRM, Kobilerin dijital dönüşümünü kolaylaştırarak rakiplerinin önüne geçerek, 2020 yılında uluslararası pazarlara açılarak ülkesinini tanıtımı ve hizmet ihracatı alanında katkıda bulunmayı hedefliyor. Detaylar haberimizde..

DinamikCRM, Kobilerin dijital dönüşümünü kolaylaştırarak rakiplerinin önüne geçerek, 2020 yılında uluslararası pazarlara açılarak ülkesinini tanıtımı ve hizmet ihracatı alanında katkıda bulunmayı hedefliyor.

2018 yılının Mart ayında yayına giren İstanbul merkezli girişim DinamikCRM, küçük ve orta ölçekli işletmelerin Müşteri İlişkileri Yönetimi (CRM) süreçlerini profesyonel bir şekilde ele alarak tüm operasyonel süreçlerin tek bir noktadan yönetilebilmesine olanak tanıyor.

Bulut CRM platformu DinamikCRM ile oluşturulan müşteri veritabanı aracılığı ile teklif ve satışlara ait bilgiler sisteme girilebiliyor ve bu satışların tahsilatına kadar geçen tüm süreç online olarak yönetilebiliyor. İş verimliliğini arttıracak günlük hayatı kolaylaştıracak tüm iş yönetim araçlarını içinde barındıran girişim, yüksek giriş maliyeleri yerine kurulum ücreti olmadan abonelik modeliyle hizmet alabilmeye imkan sağlıyor.

Günümüz itibariyle 250′yi aşkın kullanıcıya ulaşan DinamikCRM, kobilerin yeni müşteri kazanımı, mevcut müşterilerini elde tutma ve kurumsal hafıza eksikliği gibi temel problemlerine çözüm arayarak, bu problemleri dinamik form yönetimi, hatırlatma servisleri ve talep yönetimi, kişi ve iletişim yönetimi araçları ile ortadan kaldırmayı hedefliyor. Girişim kullanıcılarına Müşteri ve İletişim Yönetimi, Online Tahsilat Entegrasyonları, Sipariş Yönetimi, Çağrı Merkezi Yönetimi, Çalışan Yönetimi, Ön Muhasebe ve Online Randevu Yönetimi gibi çözümler sunuyor.

SaaS (hizmet olarak sunulan yazılım) tabanlı bir girişim olan DinamikCRM, abonelik modeli, uygulama içi satın alım ve özel kurumsal çözümler üzerinden gelir elde ediyor. Platform, PC, tablet ve akıllı telefon gibi internete bağlanabilen her cihaz aracılığı ile kullanılabiliyor. Ayrıca, 14 gün ücretsiz deneme imkanı mevcut.

DinamikCRM hakkında daha detaylı bilgi edinmek isteyen okurlarımız www.dinamikcrm.com web adresini ziyaret edebilirler.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor