Keiretsu Forum'dan Online Reklam Platformu WordEgo'ya Yatırım!

Dünyanın en büyük melek yatırımcı ağlarından Keiretsu Forum'un Türkiye ağı Keiretsu Forum Türkiye yenilikçi reklam teknolojilerini hayata geçiren Wordego’ya yatırım yaptı. Detaylar haberimizde..

Dünyanın en büyük melek yatırımcı ağlarından Keiretsu Forum'un Türkiye ağı Keiretsu Forum Türkiye yenilikçi reklam teknolojilerini hayata geçiren Wordego’ya yatırım yaptı. 

İnternet reklamcılarına ve web yayıncılarına; tam kapsamlı bir 'programatik reklam platformu' olarak hizmet sunan Wordego, Keiretsu Forum Türkiye yatırımcılarından 4.5 milyon dolarlık şirket değerlemesi ile 50 bin dolarlık yatırım aldı. 

"Türkiye Girişimcilik Ekosisteminin Büyümesi İçin Çalışıyoruz" 

Daha çok teknoloji ve inovasyon içeren girişimlere yatırım gerçekleştirdiklerini aktaran Keiretsu Forum Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Hulusi Berik, girişimlerin de söz konusu yatırımları ağırlıklı olarak; ürün geliştirme, ekiplerini büyütme ve farklı pazarlara açılma noktasında kullandıklarını belirterek, "Türkiye girişimcilik ekosisteminin büyümesi ve gelişmesi; gündemimizde yer alan en önemli konulardan. Bu ekosistemin gelişimi için yatırım fırsatları sağlıyoruz ve projeler yürütüyoruz. Ayrıca Keiretsu Forum Türkiye olarak, girişimlere sunduğumuz yatırımlarla onların küresel pazarlara açılmasına destek olmayı amaçlıyoruz. 2019 yılında da hem girişimlere hem de yatırımcılara yönelik yürüttüğümüz çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz” dedi.  

Hulusi Berik, ayrıca yatırımcılarının Keiretsu Forum Türkiye’nin faaliyetlerine başladığı 2012 yılından bu yana Türkiye’deki melek yatırım ortalamasının çok üzerinde bir performans sergilediklerini ifade etti. 

Yenilikçi dijital reklam modelini ABD pazarı başta olmak üzere global ölçekteki pazarlara ulaştırmayı hedefleyen Wordego girişimi hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.wordego.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor