İSTKA, 2019 İstanbul Yatırım Rehberini Yayınladı!

İstanbul’un iş ve yatırım imkanlarının tanıtımı, desteklenmesi çalışmaları kapsamında her yıl yerli ve yabancı yatırımcılara yönelik olarak İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından hazırlanan İstanbul Yatırım Rehberi 2019'u yayınladı. Detaylar haberimizde..

İstanbul’un iş ve yatırım imkanlarının tanıtımı, desteklenmesi çalışmaları kapsamında her yıl yerli ve yabancı yatırımcılara yönelik olarak İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından hazırlanan İstanbul Yatırım Rehberi 2019'u yayınladı. 

Kentin yatırım ekosistemini farklı bir bakış açısıyla yansıtan “İstanbul Yatırım Rehberi 2019” kitapçıkları Türkçe, İngilizce ve Arapça olarak üç dilde hazırlandı. Kitapçıklarda İstanbul’a dair ekonomik, sosyal ve kültürel istatistiklerin yanı sıra dünyanın diğer metropolleri ile kıyaslamalar yer alıyor.

Türkiye’nin diğer ülkeler ile rekabetindeki ekonomik, sosyal ve kültürel hayatın merkezi durumundaki İstanbul, 15 milyon nüfusu ile ülkemizin en büyük şehri ve ekonomik açıdan da dünyaya açılan kapısı durumunda. 39 ilçeden oluşan bir büyük şehir olarak İstanbul, tek başına Türkiye nüfusunun beşte birine ev sahipliği yapıyor ve gayrisafi milli hasılanın üçte birini üretiyor.  Kentte faaliyet gösteren 37 bine yakın uluslararası firma da İstanbul’un ne kadar kozmopolit olduğunu ortaya koyuyor. En önemli küresel şehirlerden biri olarak kabul edilen İstanbul, iş liderleri, yatırımcılar ve başarıyı arayan yetenekler için eşsiz bir cazibe merkezi.

Üç dilde hazırlan “İstanbul Yatırım Rehberi 2019” kitapçıkları hakkında daha detaylı bilgiye ve kitapçıklara linkler (TürkçeİngilizceArapça) aracılığı ile ulaşabilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor