TTGV 2019 Ödülleri İçin Aday Gösterme Süreci Başladı!

Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı (TTGV) tarafından düzenlenen 2019 TTGV Ödülleri kategorileri için aday gösterme süreci başladı. Aday gösterme için son tarih 28 Haziran 2019. Detaylar haberimizde..

Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı (TTGV) tarafından düzenlenen 2019 TTGV Ödülleri kategorileri için aday gösterme süreci başladı. Aday gösterme için son tarih 28 Haziran 2019.

TTGV’nin kurumsal hedeflerine uygun alanlardaki başarılı örneklerin ödüllendirilerek teşvik edilmesi ve örnek olarak duyurulmasına yönelik düzenlediği 2019 TTGV Ödülleri kapsamında Dr. T. Fikret Yücel Ödülü ve Mehmet Şuhubi Ödülü olmak üzere iki kategoride ödül verilecek.

2019 TTGV Ödül Kategorileri

  • Dr. T. Fikret Yücel Ödülü Kategorisi: Ar-Ge, inovasyon, bilim ve teknoloji politikaları ve teknoloji yönetimi alanlarında Türkiye odaklı yapılmış araştırma çalışmalarını (tez,makale,yayın vb.) desteklemek ve teşvik etmek amacıyla bu araştırma sahiplerine verilen ödüldür. 
  • Mehmet Şuhubi Ödülü Kategorisi: Teknoloji ve inovasyon ekosisteminde görünürlük ve başarı hikayesi yakalamış girişimcilere ve/veya girişimcilik yoluyla teknoloji ekosistemine katkı sağlamış kişilere verilen ödüldür.

 Peki Aday Gösterme Süreci Nasıl İşliyor?

Başvurular, her iki kategoride de aday gösterme yoluyla alınacak. Aday gösterme formları, ilgili alanlarda faaliyet gösteren kurum ve kuruluşlara gönderilece. Doldurulan aday gösterme formlarının TTGV’ye iletilmesiyle başvurular alınmış olacak. (*Aynı dönemde TTGV Ödülleri kapsamında bulunan kategorilerden yalnızca birine başvuru yapılabilinecek.)

TTGV Ödülleri hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.ttgvodulleri.org web adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor