Hayat Kolaylaştıran Bilgiler Sunan KolayKolay Yayına Başladı

Yemek tarifleri, pratik bilgiler, yaşam, bakım ve daha fazla hayat kolaylaştıran bilgiler sunmak amacı ile yola çıkan kolaykolay.com yayın hayatına başladı. Detaylar haberimizde..

Yemek tarifleri, pratik bilgiler, yaşam, bakım ve daha fazla hayat kolaylaştıran bilgiler sunmak amacı ile yola çıkan kolaykolay.com yayın hayatına başladı.

Yemek tarifleri, pratik bilgiler, yaşam, bakım ve daha fazla hayat kolaylaştıran öneriler sunan kolaykolay.com, Türkiye'ye özel içerikler üretiyor. Yeni çıktıkları bu yolda kaliteli ve kolay anlaşılır günlük bilgiler vereceklerini dile getiren kolaykolay.com ekibi açıldığı günden bu yana herün binlerce kişinin siteyi ziyaret ettiğini, bu sayede her geçen gün daha da büyüdüklerini belirtti.

Yayın hayatına başlayan kolaykolay.com'un kurucusu Erdem Cırık; "Ön görülen yayın takvimimiz boyunca ziyaretçilerimize içerikleri kolay, anlaşılır ve sade bir şekilde aktarmayı planlıyoruz. Gelecek için sosyal medya tabanlı planlarımız var. Global medya içerik üreticileri ile içerik ortaklığı yapağız. Şu anda planımızın sadece web sitesi aşamasını tamamladık. İlk adımlarımızı başarı ile gerçekleştirdiğimizi düşünüyoruz. Günde binlerce kişi şimdiden ziyaret etmeye başladı bile. Yakın dönemde sosyal medya hesaplarımız üzerinden viral içerikler üreteceğiz. Buda global anlamda farklı dallara da açılacağımız anlamına geliyor.Şu anda kurduğumuz ekip 7/24 çalışmalar ve geliştirmeler yapmaktadır. Editörlerimiz hayatın her anında karşınıza çıkabilecek bilgileri sizler için derlemektedir. Güncel aşamamızda ziyaretçilerin de içerik eklemesine olanak sağlayan, sağlık durumunuzu ve güncel verileri takip etmenizi sağlayan bir sistem geliştirmekteyiz." dedi.

Kolaykolay hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.kolaykolay.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor