Borsa İstanbul’da Gong Smartiks'in Halka Arzı İçin Çaldı!

Borsa Istanbul'da işlem görmeye devam eden Kafein Teknoloji'nin yüksek teknoloji bileşenleri kullanarak müşterileri için etkin iş çözümleri üreten iştiraki Smartkis Yazılım A.Ş. halka arz edildi. Detaylar haberimizde..

Borsa Istanbul'da işlem görmeye devam eden Kafein Teknoloji'nin yüksek teknoloji bileşenleri kullanarak müşterileri için etkin iş çözümleri üreten iştiraki Smartkis Yazılım A.Ş. halka arz edildi.

9 Mayıs tarihinde ilk taleple hisseleri satılan Smartiks’in gong töreni, Borsa İstanbul A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Dr. Korkmaz Enes Ergun, Borsa İstanbul A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Ali Ömürbek, Smartiks Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Serkan Karahanoglu, Yönetim Kurulu Üyeleri Utkan Şanda ve Tevfik Başkaya, Muhasebe ve İdari İşler Müdürü Süer Civelek ile Verusa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ünal'ın katılımı ile Borsa İstanbul’da gerçekleşti.

Kurumlara uzman kadrosu ile yazılım geliştirme ve danışmanlık hizmetleri vermek amacı ile 2006 yılında kurulan Smartiks"SMART.E" kodu ile Borsa Anapazar'ında A  grubunda sürekli işlem yöntemiyle işlem görmeye başladı. İşlem görecek payların nominal tutarı 12.450.000 TL olarak açıklanırken, lot başı baz fiyatı ise 2.42 TL olarak belirlendi. 2019’un ilk halka arzında 9 Mayıs tarihinde ilk taleple Smartiks Yazılım’ın satışa sunulan 12 milyon 450 bin adet hissesine 32 milyon talep gelerek hisseleri satılmıştı.

Kurumlara uzman kadrosu ile yazılım geliştirme ve danışmanlık hizmetleri vermek amacı ile 2006 yılında kurulan Smartiks, 2018 yılının Mayıs ayında Kafein Teknoloji iştirakleri arasına katılmıştı. Müşteri ilişkileri yönetim sistemleri, iş zekası, e-ticaret uygulamaları ve mobil uygulamalar konularında, bugüne kadar birçok ulusal ve uluslararası projeye imza atan Smartiks, uluslararası iş birlikleri ile köklü yazılım geleneklerini modern bir anlayışla günümüz teknoloji ve hızlı üretim ihtiyaçlarına göre şekillendiriyor.

Türk Hava Yolları, Aygaz, Opet, Akbank, Allianz, BKM, ERGO, Yapı Kredi, Türkiye Finans, Amerikan Hastanesi, Sabancı Üniversitesi, Hedef Filo, Pepsico, Banvit, Pfizer, Bayer, Abdi İbrahim, Eczacıbaşı, Borusan Holding, Unilever, Rönesans Holding, Toyota, Arçelik, Migros, Carefour SA, Vodafone, Turkcell gibi pek çok ulusal ve global markaya hizmet veren şirket, vizyoner yaklaşımı ile gelişen sektörel ihtiyaçları önceden görerek yeni ürün ve hizmetleri portfoyüne eklemeye devam ediyor.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor