Young Business Academy Öğrencilerine Sertifikaları Teslim Edildi

Genç MÜSİAD tarafından bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen “Young Business Academy” programı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un teşrifleriyle gerçekleştirilen MÜSİAD İftar Yemeği programında düzenlenen sertifika töreniyle sona erdi. Detaylar haberimizde..

Genç MÜSİAD tarafından bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen “Young Business Academy” programı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un teşrifleriyle gerçekleştirilen MÜSİAD İftar Yemeği programında düzenlenen sertifika töreniyle sona erdi.

Bu yıl Genç MÜSİAD ile İstanbul Aydın Üniversitesi ortaklığında düzenlenen girişimcilik, liderlik, inovasyon ve iş adamı yetiştirme programı “Young Business Academy 19”, MÜSİAD Geleneksel İftar programı ile birlikte düzenlenen sertifika töreniyle sona erdi. 

İlk olarak 2016 yılında İstanbul Şehir Üniversitesi ev sahipliğinde başlatılan proje, 2017 yılında İstanbul Haliç Üniversitesinde, bu yıl ise İstanbul Aydın Üniversitesinde gerçekleştirildi. Başladığı ilk yıldan bu yana yüzlerce öğrencinin hayallerini büyüten, projelerini geliştirme fırsatı sunan YBA, bu yıl da girişimci, ahlaki değerlerini önemseyen, vizyon sahibi gençleri eğitimlerle donattı.

100 girişimcinin mezun olduğu programda, başarılı olan öğrencilere sertifikaları AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sn.Numan Kurtulmuş, MÜSİAD Genel Başkanı Sn.Abdurrahman Kaan, Genç MÜSİAD Başkanı Sn.Y.Furkan Akbal ve İstanbul Aydın Üniversitesi Rektörü Sn. Yadigar İzmirli tarafından takdim edildi.  

Young Business Academy Nedir?

Genç MÜSİAD Nişane Projesi olarak eğitime başlayan Young Business Academy, girişimci ve inovatif genç iş insanlarını yetiştirme merkezidir.  YBA ekibi tarafından her yıl, son gelişmelere göre yeni bir akademi programı oluşturulur. İş insanları, akademisyenler, girişimciler ve alanında uzman tanınmış pek çok konuşmacı tarafından, katılımcılara sınıf ortamında eğitimler verilir; bilgi aktarımı ve tecrübe paylaşımı ile birebir tanışma imkanı sağlanır. Web sitesi üzerinden yapılan başvuru sonrası seçilen katılımcılar mülakata davet edilir, görüşme sonrası uygun görülen adaylara 40 saati aşan, 5 hafta boyunca eğitimler verilir.

Young Business Academy hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.gencmusiad.org.tr/projeler-young-business-academy web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor