ScaleUp Hızlandırma Programı 2. Dönem Başvuruları Açıldı

ScaleUp Girişimci Hızlandırma Programının Ekim 2019’da başlayacak ikinci dönemi için başvurular kabul edilmeye başlandı. Son başvuru tarihi 4 Eylül 2019. Detaylar haberimizde..

Endeavor Türkiye’nin İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen, İstanbul Valiliği ve Bahçeşehir Üniversitesi ortaklığında ve P&G Türkiye iş birliği ile hayata geçirdiği ScaleUp Girişimci Hızlandırma Programı, Ekim 2019’da başlayacak ikinci dönemi için başvuruları kabul etmeye başladı. Son başvuru tarihi 4 Eylül 2019.

ScaleUp Programı, ürün-pazar uyumunu sağlamış, ve hızlı büyüme aşamasına ulaşmış ScaleUp girişimlere yönelik, her biri 6 ay süren iki ayrı dönem halinde uygulanıyor. Program, Scaleup aşamasındaki girişimler için özel olarak hazırlanmış içerikleriyle girişimlerin globalleşme ve ölçeklenerek büyüme hedefine erişmesini hızlandırmayı amaçlıyor.

Ölçümlenebilir başarı göstergelerine sahip Scaleup girişimleri, bulundukları ekonomilere yüksek gelir ve istihdam katkısı sunarlar. ScaleUp Programı da kapsamı ve hedef kitlesi itibariyle Türkiye’de ilklerden biri olup, girişimcilik ekosistemine yeni ve farklı bir değer önerisi getirmeyi hedefliyor.

Başvuru Şartları

Programa başvurmak isteyen girişimciler:

  • En az bir sene önce kurulmuş olmalı,
  • Yıllık en az 250.000 TL ciroya sahip olmalı,
  • Ürün ve hizmetleri ile aktif faaliyet yürütmelidir.

Başvuranlar arasından koşulları sağlayan 20 girişim programa katılmaya hak kazanacak. Unutmayın, ScaleUp Hızlandırma Programı’nın ikinci dönemine 4 Eylül 2019’a kadar başvurabilirsiniz.

ScaleUp Girişimci Hızlandırma Programı hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz scaleup.endeavor.org.tr web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor