Bugünün İnsanıyla Geleceğin Buluşmasına Hazır Mısınız?

PERYÖN İnsan Yönetimi Kongresi; ilgi çekici oturumları, yerli ve yabancı konuşmacıları ile 21 – 22 Kasım 2019 tarihinde İstanbul Lütfi Kırdar’da, geleceği anlatan hikâyeler yazacak. Detaylar Haberimizde..

27.PERYÖN İnsan Yönetimi Kongresi; ilgi çekici oturumları, yerli ve yabancı konuşmacıları ile 21 – 22 Kasım 2019 tarihinde İstanbul Lütfi Kırdar’da, geleceği anlatan hikâyeler yazacak.

Dünyaca ünlü Çin bulmacası Tangram bu kez PERYÖN İnsan Yönetimi Kongresi için parçalarını karıştıracak. Bulmacanın rengârenk şekillerinin dönüşerek oluşturduğu; “Geleceğe” giden yolculuğa rehber olacak eşsiz hikâyeler, 27. PERYÖN İnsan Yönetimi Kongresi’nde katılımcılarla buluşacak. Kongre, 21 – 22 Kasım 2019 tarihinde İstanbul Lütfi Kırdar’da düzenlenecek.

Dostluk, denge, barış, değişim, umut ve gelecek anlamına gelen Tangram’dan çıkan her bir hikâye, kongreye katılacak yaklaşık 3 bin kişiye “bugünün insanı” ile “geleceğin” buluşmasını anlatacak. Bilgi, değişim cesareti, öğrenme çevikliği, açık fikirlilik, yeni liderlik ve yaratıcılık başlıklarında kurgulanan Kongre, yine alanında başarılı çok sayıda yerli ve yabancı konuşmacıyı ağırlayacak.

Akan Abdula - FutureBright ve Davranış Enstitüsü Yönetici Ortağı, Av.Alper Yılmaz – Güngör ve Yılmaz Hukuk Bürosu, Avukat, Berna Öztınaz - PERYÖN - Türkiye İnsan Yönetimi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı, DeFacto İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı; Bülent Eczacıbaşı - Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı, Dr. Çağlayan Aktaş- PERYÖN Yönetim Kurulu Üyesi, İK Danışmanı, Eğitmen, Koç, Ece Süeren Ok - Yönetici Koçu ve Wellbeing Danışmanı, Hande Yalgın – Logo Grup İnsan ve Organizasyonel Dönüşüm Başkanı, Dr. Ivan Kirillov - Psikiyatrist, Psikoterapist, Uzm. Dr. Kerem Dündar - Nöro Sağlık Beyin Araştırmaları ve Uygulamaları Merkezi Kurucusu, Laura M. Owen - Maxim Integrated İnsan Kaynakları Bölüm Başkanı, Lucas van Wees - EAPM Başkanı, Mehmet Onur - İletişim Profesyoneli, TV Yapımcısı, TERFİ Ajans Başkanı, Mert Yıldız - PERYÖN Yönetim Kurulu Üyesi, Ekonomist, Girişimci, Nevra Eker Güryel - Eker Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı, Özlem Denizmen – Tasarruf Danışmanı, Salim Kadıbeşegil - RepMan İtibar Araştırmaları Merkezi Kurucu Başkanı ve Danışma Kurulu Üyesi, Şule Yücebıyık - Borusan Holding Kurumsal İletişim Direktörü ve Kurumsal İletişim Derneği Yönetim Kurulu Başkanı, Dr. Umut Yıldız - NASA’ya ait Jet Propulsion Laboratory (JPL)’de astrofizik alanında araştırmacı, bu yılki kongre konuşmacıları arasında yer alıyor.

27. PERYÖN İnsan Yönetimi Kongresi hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.peryonkongre.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor