BTM, Dünyanın En Çok Gelecek Vaat Eden Programı Seçildi

Girişimcilik ekosisteminde dünyanın en saygın organizasyonlarından biri olarak görülen UBI Global Ödülleri’nde BTM, “Dünyanın En Çok Gelecek Vaat Eden Programı” ödülünün sahibi oldu. Detaylar haberimizde..

Girişimcilik ekosisteminde dünyanın en saygın organizasyonlarından biri olarak görülen UBI Global Ödülleri’nde BTM“Dünyanın En Çok Gelecek Vaat Eden Programı” ödülünün sahibi oldu. Katar’da düzenlenen gecede BTM Direktörü İbrahim Elbaşı, ödülü UBI Global Araştırma Başkanı Holger Meyer’ın elinden aldı. 

Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi, dünyanın en saygın organizasyonlarından olan UBI Global Awards’dan “Dünyanın En Çok Gelecek Vaat Eden Programı” ödülünü alarak döndü.

İstanbul Ticaret Odası (İTO) tarafından girişimciliğin desteklenmesi amacıyla kurulan Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi (BTM) ödüle doymuyor. İki yıl gibi kısa bir süre önce kurulan ve son olarak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) tarafından organize edilen Oda/Borsa proje yarışmasında “Girişimcilik” ödülünü alan BTM, bu kez de dünya çapında bir ödülü almanın gururunu yaşıyor. 

Ödül töreni ile ilgili konuşan BTM Direktörü İbrahim Elbaşı, “Bu ödül ile birlikte BTM artık global bir oyuncu olduğunu kanıtlamıştır. Bu başarı uluslararası arenada Türkiye’nin de girişimcilik ekosistemine daha çok katkı sağlayacağının, rekabet edeceğinin ve kazanacağının bir adımıdır. Bu ödül sadece BTM’nin değil Türkiye’deki tüm girişimci ve yatırımcılarındır” dedi.

Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.btm.istanbul web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor