EDER'in Yeni Başkanı Bahadır Kemal Gülcan Oldu

Elektronik Ticaret Altyapı Sağlayıcıları Derneği (EDER), geçtiğimiz Ekim ayında gerçekleştirdiği Genel Kurulu ile yeni başkanını belirledi. EDER'in yeni Başkanı Kolaymağaza adlı e-ticaret markasının sahibi Bahadır Kemal Gülcan oldu. Detaylar haberimizde..

Elektronik Ticaret Altyapı Sağlayıcıları Derneği (EDER), geçtiğimiz Ekim ayında gerçekleştirdiği Genel Kurulu ile yeni başkanını belirledi. EDER'in yeni Başkanı Kolaymağaza adlı e-ticaret markasının sahibi Bahadır Kemal Gülcan oldu.

Yolu e-ticaretten geçen birçok ünlü bilişim şirketinin üye olduğu EDER e-ticaretin iyileştirilmesi ve güvenli hale gelmesi için projeler geliştirmeye devam ediyor. EDER, geçtiğimiz Ekim ayında gerçekleştirdiği Genel Kurul'da yeni başkanını seçti. Kolaymağaza adlı e-ticaret markasının sahibi Bahadır Kemal Gülcan, EDER'in yeni başkanı oldu. Gülcan, Şehir Üniversitesi Bilgisayar mühendisliği bölümü mezunu olup 20 yıldır e-ticaret sektörü içinde faaliyetlerini sürdürüyor.

Yeni başkan Gülcan, hızla görevlendirmeler yaparak alınan kararlarla Proticaret A.Ş. kurucu ortağı Süleyman Zafer Kuzucu Genel Sekreterliğe, Mustafa Şapçı ise Medya ilişkilerinde ve organizasyonlardan sorumlu müşavir olarak atadı. EDER'in yeni yönetiminin yerel hedefleri hedefleri arasında e-ticaret okur yazarlığı ve e-ticaretin yaygınlaştırılması ve güvenliği konuları bulunuyor. EDER ikici olarak global alanda e-ihracat konusuna önem verecek.

EDER'in yeni başkan Bahadır Kemal Gülcan "2020 yılı içinde EDER ciddi bir atak yapacak. Bu amaçla bir çok devlet kurumu ve sivil toplum örgütü ile görüşüyoruz. üyeleri yıllarca çalışmışlar ve e-ticaretin varolmasını sağlamışlarsır. Bu noktadan yola çıkarsak E-Ticaret ve E-ihracatın sahibi EDER'dir. EDER üyeleri ve derneğimiz yaptıkları yatırımlarla e-ticaretin gelişmesini devletimizden aldıkları güçle katmeeleyip geliştireceklerdir" dedi.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor