Enerji Girişimcileri "4.Enerji Ar-Ge Çalıştayı"nda Buluşuyor

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) koordinatörlüğünde Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği (ELDER) tarafından düzenlenen “4. Enerjide Ar-Ge Çalıştayı” 18-19 Aralık 2019 tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirilecek. Detaylar haberimizde..

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) koordinatörlüğünde Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği (ELDER) tarafından düzenlenen “4. Enerjide Ar-Ge Çalıştayı” 18-19 Aralık 2019 tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirilecek. Çalıştaya katılım için son tarih: 9 Aralık 2019.

Açılış konuşmalarını, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Başkanı Mustafa Yılmaz’ın, ELDER Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Çeçen’in ve Türkiye Doğal Gaz Dağıtıcıları Birliği (GAZBİR) Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Arslan’ın yapacağı çalıştay; Türkiye’deki üniversiteleri, teknokentleri ve Ar-Ge şirketlerini elektrik ve doğalgaz dağıtım şirketleriyle buluşturacak.

Çalıştay EPDK Ar-Ge Başarı Ödül Töreni İle Başlayacak

Çalıştayın ilk günü, EPDK Ar-Ge Başarı Ödül Töreni ile başlayacak. Törende Ar-Ge alanında başarılı çalışmalara imza atmış elektrik ve doğalgaz dağıtım şirketleri ödüllendirilecek. Düzenlenecek panellerde Türkiye’nin enerjideki Ar-Ge vizyonu tartışılırken, gerçekleşen Ar-Ge projelerinin uygulama dönüşleri de değerlendirilecek. Katılımcılar, “Eurogia 2020 Vizyonu ve Fonları” hakkında bilgilendirilecekken, “İdeal Ar-Ge Merkezi Nasıl Olmalı” sorusunun yanıtı da Çalıştayda aranacak.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Ar-Ge Yaklaşım Belgesi Değerlendirmeye Açılacak

Çalıştayın ikinci gününde, ELDER’in Horizon 2020 kapsamında ortağı olduğu PeakApp projesine ilişkin sunum gerçekleştirilerek projenin uygulama örnekleri ve kullanıcı deneyimleri paylaşılacak. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın, enerji alanında sektör paydaşları ve kamunun araştırma ve geliştirme faaliyetlerini daha etkin koordine etmeye yönelik hazırladığı Ar-Ge Yaklaşım Belgesi, görüşe sunularak katılımcıların değerlendirmesine açılacak.

Başarılı Fikirler "EPDK&ELDER Utility Day"de Ödüllendirilecek

“EPDK & ELDER Utility Day” girişimcilik etkinliği düzenlenerek başarılı fikirler ödüllendirilecek. Yarışmada ilk 3’e seçilen girişimcilerden birinciye 150.000 TL, ikinciye 100.000 TL ve üçüncüye 50.000 TL olmak üzere toplam 300.000 TL ödül verilecek. Etkinlikte, izleyici olarak yer alan potansiyel girişimciler ve yatırımcılar da yenilikçi fikir ve iş modellerinden haberdar olma ve yükselen girişimler ile tanışma fırsatı elde edebilecekler.

Unutmayın, 4. Enerjide Ar-Ge Çalıştayına katılım için son başvuru tarihi 9 Aralık 2019.

4. Enerjide Ar-Ge Çalıştayı hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.elderargecalistayi.info web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor