Girişimcilik Endeksi GENDEKS'in Lansmanına Davetlisiniz!

Girişimci İş Adamları Vakfı (GİV) tarafından İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) desteği ile hazırlanan, KOSGEB Başkanı Cevahir Uzkurt'un da katılacağı GENDEKS (Girişimcilik Endeksi) Lansman Programınına davetlisiniz. Detaylar haberimizde..

Girişimci İş Adamları Vakfı (GİV) tarafından İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) desteği ile hazırlanan, KOSGEB Başkanı Cevahir Uzkurt'un da katılacağı GENDEKS (Girişimcilik Endeksi) Lansman Programınına davetlisiniz.

İstanbul Üniversitesi ve ASKON'un paydaşları arasında bulunduğu GENDEKS (Girişimcilik Endeksi) Lansman programı 30 Ocak 2020 Perşembe saat 19.00'da Eyüpsultan Bahariye Mevlevihanesi'ndeki GİV merkezinde gerçekleştirilecek.

GENDEKS Lansman programına katılmak isteyenlerin okurlarımızın buradaki Online Katılım formunu doldurarak LCV kaydı yapmaları gerekiyor.

GENDEKS (Girişimcilik Endeksi) Projesi Nedir?

GENDEKS, bir organizasyonel girişimcilik endeksi. Sektörel bazda ve mukayeseli olarak yapılan ölçüm ve analiz yöntemleriyle oluşturulan tarihsel data setiyle Türkiye’de önemli bir boşluğu doldurma potansiyeline sahip. GENDEKS, firmaların iç organizasyonlarında girişimciliğe ne kadar yer verdiklerini ve oluşturdukları katma değeri ölçebilen, girişimciliğe yol gösteren bir endeks. Proje ile şirketlerdeki girişimcilik dinamiklerini harekete geçirecek vizyonu destekleyerek sürdürülebilir büyümeye katkı sağlamak hedefleniyor.

GENDEKS (Girişimcilik Endeksi) hakkında daha fazla bilgi edinmek için www.gendeks.com web adresini inceleyebilirsiniz.

Unutmayın, GENDEKS Lansman programına katılmak isteyenlerin okurlarımızın buradaki Online Katılım formunu doldurarak LCV kaydı yapmaları gerekiyor. Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor