Milli Teknoloji Burs Programı 2021 Başvurularını Kaçırmayın!

Milli Teknoloji Burs Programı ile sen de #MilliTeknolojiHamlesi'nin bir parçası olmaya var mısın? Gönüllü Burs Programı ve Eğitmen Mentor Burs Programı için başvurular başladı. Türkiye’mizin geleceğine dair katkınız olsun!

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı, Milli Teknoloji Burs Programı kapsamında Türkiye’nin yerli ve milli teknoloji hamlesine katkı sağlamak konusunda istekli lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerine burs desteği sağlıyor. 

Gönüllü Burs Programı’na Türkiye'deki tüm üniversitelerin hazırlık, 1. sınıf, 2. sınıf, 3. sınıf ve 4. sınıf öğrencileri başvuru yapabiliyor. Gönüllü Burs Programı’na kabul alan öğrencilerden burs aldıkları süreçte Vakıf’ta yürütülen projelere katkı sağlamaları, görev bazlı proje geliştirmeleri, araştırma yapmaları ve birlikte çalışacakları koordinatörlüklerde aktif rol almaları bekleniyor.

Eğitmen Mentor Burs Programı’na mühendislik ağırlıklı bölümlerde eğitim gören 2. sınıf, 3. sınıf, 4. sınıf ve lisansüstü programlarına kayıtlı üniversite öğrencileri başvuru yapabiliyor. Eğitmen Mentor Burs Programı’na kabul alan öğrencilerden burs aldıkları süreçte yetkin oldukları alanlarda Deneyap Teknoloji Atölyeleri’nde öğrencilere eğitmenlik yapmaları ve yarışmalar için desteklenen takımlara mentorluk yapmaları bekleniyor. 

Deneyap Teknoloji Atölyeleri'ne dair bilgi almak için tıklayın. Takımlara dair bilgi almak için tıklayın.

Gönüllü bursu 10 ay boyunca aylık 700₺, eğitmen mentor bursu ise 12 ay boyunca aylık 1000₺. Detaylı bilgi ve başvuru için tıklayın. Başvuru Yol Haritası için tıklayın.

Unutmayın, son başvuru tarihi: 29 Kasım 2020.

Haberimizi tüm değerli okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor