Sektörünün Lideri Olan Firmalar İşlerini Senfoni ile Yönetiyor!

Bulut tabanlı ptofesyonel hizmet otomasyonu olan Senfoni, pandemiden iş hayatımıza yansıyan çalışma zorluklarını avantaja çevirmeye devam ediyor. Bu avantajlar sayesinde sektörünün öncü firmaları Senfoni'yi tercih ediyor.

Senfoni : Bulut tabanlı profesyonel hizmet otomasyonu

Ajanslar, danışmanlık, hukuk ve bağımsız denetim firmaları gibi profesyonel hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmaların ihtiyaçlarına cevap vermek amacıyla tasarlanan Senfoni sayesinde; hangi müşteriye ne kadar zaman harcadığınızı kolayca analiz edebilir, kullanıcı dostu zaman çizelgeleri ile çalışma zamanlarınızı kolayca kaydedebilir ve müşterileriniz için gerçekte harcadığınız zamanı doğru bir şekilde faturalayabilirsiniz.

Proje bazlı gider, gelir ve karlılığınızı takip edebilir, projelerinizdeki ekip kaynağını daha etkin ve verimli şekilde planlayabilirsiniz. Şirketinizin masraf & gider süreçlerini kolayca dijitalleştirebilir, ihtiyaçlarınıza göre özelleştirilebilen izin hak ediş ve talep sistemi ile izin süreçlerini uçtan uca yönetebilirsiniz.

Sektörünün öncü firmaları işlerini Senfoni ile yönetiyor

Profesyonel hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmalara odaklanan Senfoni, çalışanların günlük olarak çalıştıkları zamanı kaydederek, hangi müşteri projesine ne kadar emek harcandığının net bir şekilde görülebilmesine yardımcı oluyor.

Proje bazlı gelir ve giderlerinde kolayca takip edebildiği Senfoni ile harcanan zamanı kolayca raporlayabilmek ve projelerin anlık durumunu takip edebilmek, şirketlerin verimliliğini gözle görülür bir şekilde arttırıyor.

Şirketlerin masraf süreçleri, izin talep ve hak edişleri, fatura ve tahsilat yönetimi ile yıllık bütçe süreçleri de Senfoni‘nin modüler yapısı ile kolayca yönetilebiliyor.

Serkan Arslan, Burak Özer, Mustafa Arslan ve Onur Yılmaz tarafından 2021 yılında hayata geçirilen Senfoni, kurucu ortakların profesyonel hizmet sektöründe 18 yılı aşkın bir süredir vermiş olduğu danışmanlık hizmetinin onlara vermiş olduğu bilgi ve birikimi günümüz ihtiyaçlarına ve teknolojik gereksinimlerine uyarlamaları sonucunda oluşturuldu. Kurulmasından çok kısa bir süre sonra 500’ü aşkın kullanıcıya ulaştı. Büyümesine hızlı bir şekilde devam eden platform, pandemi süreci sonrası dönemde kısa zamanda 100’den fazla müşteriye ulaşmayı hedefliyor.

Senfoni, bir SaaS girişimi olarak 3 ayrı modülde aylık ya da yıllık ücretlendirme yapıyor. Tüm özellikler için kullanıcı başına ücret ödüyorsunuz. Ayrıca Senfoni’ye tek adımda kolayca kayıt olarak 15 gün ücretsiz deneyebiliyorsunuz.

www.senfoni.io adresini ziyaret ederek hemen üye olup incelemenizi ve detaylı bilgi edinmenizi tavsiye ediyoruz. Ayrıca girişimin tanıtım videolarını Youtube kanalından izeleyebilir, Linkedin hesabından platform hakkındaki gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor