Gençler, Türkiye'nin 2023 Stratejisini Bu Proje İle Siz Oluşturun!

Geleceğin liderleri olan gençlerin gelecek 10 yılda Türkiye'nin yüzüncü yılından beklentilerinin somut olarak tartışılıp stratejik bir belgenin oluşturulacağı ve Türkiye'nin çıtasının yükseltileceği bu etkinlik için Türkiye’nin gençlerine çağrıda bulunuyoruz. 18-30 yaşları arasında yüzlerce gencin bir araya geleceği, çeşitli sektörlerden yetkililerin, bürokratların, sivil toplum kuruluşlarının, Türkiye Cumhuriyetinin 100. yılını gençlerle birlikte planlayacakları ve Türkiye'yi şekillendirecekleri önemli bir buluşmaya imza atılıyor. Detaylar haberimizde..

Geleceğin liderleri olan gençlerin gelecek 10 yılda Türkiye'nin yüzüncü yılından beklentilerinin somut olarak tartışılıp stratejik bir belgenin oluşturulacağı ve Türkiye'nin çıtasının yükseltileceği bu etkinlik için Türkiye’nin gençlerine çağrıda bulunuyoruz.

18-30 yaşları arasında yüzlerce gencin bir araya geleceği, çeşitli sektörlerden yetkililerin, bürokratların, sivil toplum kuruluşlarının, Türkiye Cumhuriyetinin 100. yılını gençlerle birlikte planlayacakları ve Türkiye'yi şekillendirecekleri önemli bir buluşmaya imza atılıyor.

Bu programın organizasyon masrafları T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı 5.1 Gençler ve Gençlik Politikalarından Sorumlu Olanların Toplantıları Başlığı altında verilen hibe desteği ve destekleyici şirketlerce karşılanmakta. Etkinlik Genç Gönüllüler Derneği tarafından organize edilmekte.

Hangi profilde katılımcı aranmakta ve kimler başvurabilir?

18-30 yaş arasında 81 ilden başvurular kabul edilmektedir. Bakanlıklar ve İlgili Müdürlükleri, özel sektör temsilcileri, üniversiteler adına akademik kişiler, yerel yönetimler, yabancı uyruklu kişiler ve diplomatlar başvuru yapabilmekteler.

Hangi masraflarımız karşılanıyor?

18-30 yaş arasında gelen başvuruların olumlu sonuçlanan katılımcılarının yolculuk masraflarının %70’i ödenecek. 26 Ağustos giriş- 1 Eylül çıkışlı olacak şekilde konaklama ve yemek masraflarının tamamı karşılanacak.

Ne zamana kadar başvuru yapmanız gerekiyor?

Başvurular için son gün 15 AĞUSTOS 2013. Başvurunuzu hemen yapmak için buradan başvuru formunu indirebilirsiniz.

Bu etkinlik projesi hakkında daha fazla bilgi için ise www.eylem2023.org web adresini ziyaret edebilir, bilgi paketini buradan, faaliyet programını ise buradan inceleyebilirsiniz. Unutmayın, başvuru için son gün 15 Ağustos.

STGM kaynaklı haberimizi 18-30 yaş arası genç okurlarımız başta olmak üzere, tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

İdris Cin / Girişim Haber

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor