Dijital Gençler, DijitalTR'nin Bilgi Yarışmasına Davetlisiniz

Dijital dünyada öne çıkmak için şimdi harekete geçme zamanı geldi. Yarışmaya katılıp, yapay zeka, siber güvenlik, yazılım, bulut bilişim, akıllı şehirler ve blokzincir konularında bilgi seviyenizi gösterme fırsatını kaçırmayın.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi, dijital gençlerin ilgisini çeken dijital dönüşüm ve yenilikçi teknolojilere yönelik bir yarışma düzenliyor.

21-27 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek olan Dijital Genç Bilgi Yarışması, 18-25 yaş aralığındaki öğrencilere yönelik olarak düzenlendi. Yarışma kapsamında, siber güvenlik, yapay zeka, akıllı şehirler, bulut bilişim, yazılım ve blokzincir gibi güncel ve önemli konulardaki bilgi düzeyinizi test edebilirsiniz.

Yarışmada en hızlı ve en doğru cevapları veren yetenekli gençlere ödül olarak, Eylül ayında Balıkesir'de düzenlenecek olan Dijital Gençlik Kampı'na katılma fırsatı sunulacak!

Bilgi ve teknoloji dolu bu heyecan verici yarışmaya hazır mısınız?

En parlak genç zihinler, bilgilerini test etmek ve dijital dünyada öne çıkmak için şimdi harekete geçme zamanı geldi. Siz de bu yarışmaya katılıp, yapay zeka, siber güvenlik, yazılım, bulut bilişim, akıllı şehirler ve blokzincir gibi konulardaki bilgi seviyenizi gösterme fırsatını kaçırmayın.

Yarışma hakkında daha fazla detaylı bilgiye ulaşmak için Dijital Dönüşüm Ofisi'nin sosyal medya hesaplarını (twitter, linkedin, youtube, instagram, facebook, yay, threads) takip edebilirsiniz. Yarışmaya başvurmak için basvurudijitalgenc.cbddo.gov.tr adresinde sizleri bir başvuru formu bekliyor.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor