Girişimciler, 12. TET Proje Pazarı Başvurularınızı Bekliyor!

Elektrik ve Elektronik İhracatçıları Birliği tarafından 11 yıldır soluksuz düzenlenen TET Proje Pazarı etkinliğinin 12.si bu yıl 12-13 Aralık 2023 tarihlerinde online olarak gerçekleştirilecek. Son başvuru tarihi: 6 Kasım 2023.

Tamamen online olarak gerçekleştirilecek TET Proje Pazarı etkinliğinde alanında uzman jürilere ek olarak toplam fon büyüklüğü 20 milyar TL’yi aşan paydaş yatırım ağları ve kuluçka merkezleri de projeleri inceleyecek.

Çevre Uygulamaları, Enerji Uygulamaları, Sağlık Uygulamaları ve Diğer Uygulamalar kategorilerinin yer aldığı yarışmada her kategoride en yüksek puanı alan projeye 100.000 TL ödül verilecek. Yine her kategoride proje sahibi 30 yaşını aşmamış tohum aşamasındaki en yüksek puanı alan projelere de 20.000 TL mansiyon ödülü dağıtılacak olup toplam ödül 480.000 TL.

Elektrik, Elektronik ve Bilişim sektöründeki yenilikçi projeleriniz ile ücretsiz bir şekilde bireysel veya grup olarak www.tetprojepazari.org adresinden 6 Kasım 2023 23:59’a kadar başvuru yapabilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor